Hits

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ...

Έλα.. ας το παραδεχτούμε, μετά το μαλάκες οδηγοί, το είδες να έρχεται.. :)

Με πίεση χρόνου και πολύ όρεξη, πριν ξεκινήσω το αγαπημένο μου θέμα (ω ναι) θα κοιτάξουμε λίγο τους ορισμούς της έννοιας "κάγκουρας"




"Ο κάγκουρας είναι εκείνο το είδος οδηγού που παρεμβαίνει στην εμφάνιση ή στα μηχανικά μέρη του εκάστοτε αυτοκινήτου που έχει με ποικίλα είδη αισθητικών ή μηχανικών βελτιώσεων. Ο λόγος για τον οποίο γίνονται αυτές οι βελτιώσεις διαφέρει ανάλογα το είδος του κάγκουρα. Η δραστηριότητα του κάγκουρα επεκτείνεται και στην παρακολούθηση αγώνων μηχανοκίνητων αυτοκινήτων και στην ανάγνωση περιοδικών με τιμές αυτοκινήτων που δε θα αγοράσει ποτέ, και περιοδικών body building για να μυξοκλαίει επειδή είναι χλαπάτσας."




Εδώ το δημοσιογραφικό μου δαιμόνιο (είπε κανείς τίποτα?) με προκαλεί να κάνω μια παρέμβαση και να συμπληρώσω.. " Ο κάγκουρας είναι ο λαϊκός επιδειξίας, συνήθως μεγαλωμένος σε επαρχιακή πόλη η στα δυτικά προάστια της Αθήνας (που η προέλευση των κατοίκων είναι κυρίως απο επαρχία), με τρελά κόμπλεξ κατωτερότητας, που προσπαθεί σε μόνιμη βάση να προβάλει τον εαυτό του, ενώ ταυτόχρονα ξεφτιλίζεται - γελοιοποιείται χωρίς να το καταλαβαίνει καν."


Είναι ο τυπικός ψεύτης της παρέας, που δημιουργεί σκηνικά απτο μυαλό του για να έχει κάτι ενδιαφέρον να πει, βγάζοντας "δράκους" απο το κάθε μανίκι του με τέτοιο ρυθμό που κάνει τον Μέρλιν να πρασινίζει απο ζήλια!


Είναι πάντα η άφραγκος ή ζει με σταθερό χαρτζιλίκι απο τους γονείς του, το επίπεδο του οποίου μπορεί να ανεβάσει αν βάλει τα κλάματα μπροστά στο πατέρα του, προκαλώντας του έτσι τύψεις που δε γάμησε τη μάνα του απο κώλο εκείνη τη μέρα, ή δεν έχυσε κάπου έξω... 

                               


Ο μαμάκιας λοιπόν κάγκουρας συναντάται σε ευρέος φάσματος ηλικίες, που ξεκινάνε απο την εφηβεία και καταλήγουν.. στο γάμο.            ...ΝΑΙ! αναπαράγονται!


Σε μικρές ηλικίες ξεχωρίζουν κυρίως απο την εμφάνιση τους!




Κούρεμα σε υβριδική μορφή, πάνω κοντό πίσω χαίτη σαν ουρά αλόγου ή το αντίθετο. Βλέμμα "γαμάω και δέρνω" χωρίς κανένα απολύτως λόγο ύπαρξης μιας και ΔΕΝ γαμάει, σώμα αρκετά σκούρο (σχεδόν γύφτος) και καταπονημένο λόγω της καθημερινής έκθεσης στον ήλιο(?), άκρως αγύμναστο, μιας και το βαρύτερο πράγμα που έχει σηκώσει ποτέ είναι το ποτήρι του φραπέ του, μπλούζα διαφόρων γελοίων χρωμάτων με πολλά στρασάκια, ίσως και αμάνικες για να κρέμεται το λίπος με αισθησιακό τρόπο και να δίνει απλόχερα την αντρίλα απο τις μασχάλες του στο σύμπαν...
Η εμφάνιση δεν αλλάζει τόσο σε μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι πιο έντονα.. Ποια είναι αυτα?

1. Τρύπια εξάτμιση


2. Β
άζει τον ήχο στη διαπασών (σαφώς σκυλάδικα ή going through) και ας είναι μάπα το ηχοσύστημα του
(αντιστρόφως ανάλογα με το πόσο μικρό πούτσο έχει, είναι και το ηχοσύστημα του αμαξιού του.. όσο μικρότερος ο πούτσος τόσο μεγαλύτερα και δυνατότερα τα ηχεία!)


3.Κάνει
 burnout στο 72cc ή 50cc παπί του σε βρεγμένο δρόμο νομίζοντας ότι έγινε ξαφνικά R1!!



4.Κυκλοφορεί με 5 ευρό βενζίνη το πολύ, αλλά μαρσάρει το κουβά του για να ακουστεί το τελικό της εξάτμισης, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που περνάει μπροστά απο καφετέρια, αποζητώντας έτσι λίγη προσοχή στην άθλια ύπαρξή του...



5.Δυναμώνει τη μουσική επίσης κάθε φορά που περνάει απο κόσμο μαζεύοντας μούτζες, νομίζοντας οτι όλοι τον χαιρετάν και του γνέφουν πως "είναι ωραίος"... (?)



6.Αγοράζει κάθε μήνα το Max Power και το διαβάζει μόνο στις καφετέριες, ενώ ταυτόχρονα τσακώνεται με τους φίλους του για το ποια έκδοση του Skyline είναι καλύτερη και για το ποιο αυτοκίνητο θα έπαιρνε ο ίδιος.. Φυσικά το να πιάσει μια δουλειά είναι Out of Question...



7.Έχει να γαμήσει απο πριν αρχίσει να θυμάται...



8.Το μέγεθος του πέους του ΔΕΝ ξεπερνά σε καμιά περίπτωση τα 18 cm, μα για κάποιο λόγο νομίζει οτι με 18 και 19 cm πέος θεωρείσαι πουτσαράς και έχει να το λέει σε όλους. Φυσικά δεν γνωρίζει οτι τα μεγέθη πέους στο πλανήτη φτάνουν τα 35 cm χαλαρά.. (Lex steele - Mandigo για όσους δεν έχουν δει ποτέ)



9.Δεν έχει ποτέ χρήματα για να κάνει service στο αυτοκίνητό του, τα έφαγε όλα αγοράζοντας 23 μπαταρίες gel για να αντέχει το αμάξι τη λειτουργία των 5 Μεγατόνων SubWoofer του...

10.Δεν τσακώνεται ποτέ. Για κάποιο περίεργο λόγο έχει πάντα μια ιστορία να σου πει, για το πως έδειρε 50 πακιστανούς που κοίταξαν τη γκόμενά του (συνήθως χοντρή ή με χαμηλή αυτοεκτίμηση), αλλά όποτε παίξει σκηνικό με ξύλο θα είναι ο πρώτος που θα εξαφανιστεί η θα προσπαθήσει να τα βρει με τα λόγια...

11.Ότι έχει αγοράσει, το έχει κάνει με δάνειο, το οποίο ξεχρεώνει σε 3242427919139 δόσεις των 0,5 ευρό

12.Είναι πάντα η ντροπή της οικογένειάς του

13.Προσπαθεί μόνιμα να επέμβει σε αντρικές συζητήσεις όταν περιστρέφονται γύρω απο μουνιά, ενώ η τελευταία του γκόμενα (την οποία ΆΝ πηδούσε το έκανε 1 φορά το μήνα) τον κεράτωσε με 45 μαύρους ταυτόχρονα φωνάζοντας το πόσο άμπαλος είναι ο ίδιος...

14.Δεν επιτρέπει στη γκόμενά του να φορέσει μίνι φούστες ή αποκαλυπτικά ρούχα, και σαφώς δεν την αφήνει να βγει με φίλες η μόνη της.. Η ανασφάλειά του χτυπάει κόκκινο όταν αναφέρει η κοπέλα του οτι γνώρισε καινούργιους ανθρώπους.. Συχνή ατάκα είναι " Έχεις αρκετούς φίλους τι να τους κάνεις τους άλλους"¨??

15.Το κυριότερο χαρακτηριστικό ενός κάγκουρα είναι η αδυναμία του να κατανοήσει οτι υπάρχει καλύτερο όχημα στο κόσμο, απο ότι το δικό του στη κατηγορία του. Πάντα ο κάγκουρας έχει για τον ίδιο το καλύτερο μηχανάκι - αυτοκίνητο για λόγους που μπορεί να σου αναλύει για ώρες, με νούμερα και στατιστικές που σκέφτεται εκείνη τη στιγμή!



Περνώντας τα χαρακτηριστικά ενός κάγκουρα (για κάποιο λόγο δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα, έχει καεί το μυαλό μου) μου γεννιέται η απορία του πως μεταδόθηκε η ασθένεια στα υπόλοιπα προάστια της Αττικής.. (?)

Η μόνη εξήγηση είναι το οτι μεταφέρεται με τον αέρα η με την παρατεταμένη αγαμία!


                                 


παράδειγμα κάγκουρα in real life http://www.facebook.com/kagkoyrogkomenosk


-Devlin

3 σχόλια:

  1. σχεδόν ίδιο ποστ αλλά εγώ τα τραβάω διπλά γιατί είμαι και περιστεριώτης

    http://monsieurcannibal.blogspot.com/2011/10/glx.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδερφέ καλό το ποστ, πολύ γέλιο, αλλά ξέχασες να γράψεις ότι δεν έχουν καμία επαφή με την ορθογραφία αυτά τα όντα! Επίσης είδα και κάτι λάθη στα κείμενα που μου έβγαλαν το μάτι! (Φιλικά το λέω). Να είσαι πάντα καλά και περιμένουμε και άλλα τέτοια ποστ αδερφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή