Hits

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Συμβουλές για Ζευγάρια ... Part 2

Ανέφερα τις μαλακίες που πρέπει να αποφεύγουν οι γυναίκες σε μια σχέση, στο προηγούμενο κείμενο, και ήρθε η ώρα να δούμε και τα δικά μας...

Άντρες, πάρτε μια βαθιά ανάσα και ελάτε να ανεχθούμε... μια αυτοκριτική.







Αν θες να λειτουργήσει σήμερα μια σχέση, προσπάθησε φίλε αρσενικέ να κάνεις τα παρακάτω..

1. Σταμάτα τα Online παιχνίδια.

Ναι, καλά με άκουσες... σταμάτα το call of duty, το LineAge, το Lol, το Dota, το WoW, σταμάτησε τα όλα, οτιδήποτε σε κάνει χαρούμενο στις ελεύθερες ώρες σου.

Το ξέρω πως όποτε πας σπίτι της, καταφέρνει να κάνει ένα αυγουστιάτικο καρπούζι να ωχριά δίπλα στο πρήξιμο ΤΩΝ ΑΡΧΙΔΙΩΝ ΣΟΥ, με το γαμω SIMS στο οποίο καίγεται, το bubble witch saga, και οποιαδήποτε άλλη ΜΑΛΑΚΙΑ παίζει στο facebook.. ΑΛΛΑ, πραγματικά, αν ακούσω ένα ακόμα παράπονο απο τη γκόμενα σου ή τη κάθε γκόμενα, θα έρθω εκεί και θα της ρίξω τόσα μπουκέτα στα δόντια (μόνο και μόνο για τη τραγική ειρωνία) που θα έχεις τζάμπα τοματοπολτό για 2 χρόνια..

Βασικά... χώρισε τη πουτάνα και έλα να παίξουμε μαζί, παίρνω Mid!






2. Σταμάτα το Φλερτάρισμα στο chat ή στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ξέρω πολύ καλά πως η γκόμενα σου φλερτάρει καθημερινά στον πραγματικό κόσμο, με πραγματικά άτομα, όχι απλά για την επιβεβαίωση του κυνηγού, μα για να φάει ένα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥΤΣΟ, αλλά αν θες να το μετριάσει αυτή, πριν το μουνί της γίνει σαν κιούπι, ίσως πρέπει να προσπαθήσεις και συ να το ελαττώσεις... 






3. Σταμάτα να συγκρίνεις το πέος σου με των υπολοίπων.

Και γω το κάνω, και όλοι, δεν είναι ντροπή. Αλλά για τις γυναίκες είναι ενοχλητικό...

Παρότι τη μισή τους μέρα τη περνούν κράζοντας άλλα θηλυκά είτε για ψωμάκια, είτε για κυτταρίτιδα, είτε για το κούρεμά τους, είτε για τις στιλιστικές τους επιλογές.. ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΣΟΥ, αυτόματα περνάς τη λεπτή κόκκινη γραμμή τους..

Επίσης, για να μην έχεις ανασφάλεια, να θυμάσαι πως: "Εφόσον μια γυναίκα μπορεί να έρθει σε οργασμό με ένα κωλοδάχτυλο, με μια βρεγμένη γλώσσα, με ένα μαξιλάρι, ή μια μικρή κρητική μπανάνα, τότε σίγουρα της αρκεί ο πούτσος σου".. Απλά η πουτάνα σου είναι άπληστη!






4. Σταμάτα να κοιτάς άλλες γυναίκες

9 στις 10 που πέφτει το μάτι μας καθημερινά, είναι σαφώς ομορφότερες της γκόμενας σου, ΑΛΛΑ η ίδια δε μπορεί να αποδεχτεί το ότι γεννήθηκε πατσαβούρα, ΟΠΟΤΕ βγάλε ΤΩΡΑ τα μάτια σου με ένα πιρούνι, και πίστεψε με... πάνω στον ίδιο μήνα θα σε παρατήσει για κάποιον που βλέπει.



ΜΑΛΑΚΑ Μ.Δ.


5. Σταμάτα να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο. 

Όπως για τη γυναίκα σου, αποτελείς το κέντρο του κόσμου της, και δεν ασχολείται με : "Ζώδια, πλανήτες, νύχια, μαλλιά, make up, κουτσομπολιά, προορισμούς διακοπών που δε θα πάει ποτέ, ΟΛΕΣ τις βιτρίνες της Ερμού, κοσμήματα, κάλτσες, δαχτυλίδια, μενταγιόν, καλλυντικά, κρέμες, σαμπουάν, κομμωτήρια".. κ.α πολλά...

 ΕΤΣΙ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ και συ ΔΕΝ δικαιούσαι ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΧΟΜΠΙ! ΟΧΙ!!!





6. Σταμάτα να πετάς λεφτά στο αμάξι ή τη μηχανή σου. 

Γνωρίζουμε και οι 2 πολύ καλά, πως οι γκόμενες δε γουστάρουν να μπαίνουν στο λεωφορείο..

Θε να σου φέρουν δικαιολογία τους αλλοδαπούς, τις λακούβες, τη μυρωδιά, το μουνί που τις πέταγε, ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ πως όχι μόνο ΔΕΝ θέλουν να πηγαίνουν κάπου μόνες.. αλλά απαιτούν και  σοφέρ.

Εφόσον λοιπόν μας κάνουν τη τιμή και χρεωνόμαστε εμείς για τη μεταφορά τους με το χρέπι μας, (μιας και δεν γεννηθήκαμε όλοι απόγονοι του Λάτσιου) δε χρειάζεται να προσπαθούμε για το καλύτερο ευ ζην "μας"... Θα το αποκτήσουν αυτές για τη πάρτη τους, στη πρώτη ευκαιρία που θα τις κοιτάξει άντρας με λεφτά.

Μην ταλαιπωρείσαι λοιπόν, και την επόμενη φορά που θα σου γκρινιάξει γι αυτό το λόγο, κάνε μου μια χάρη.. πέτα τη στο δρόμο τη ΚΑΡΙΟΛΑ, και ΠΑΤΑ ΤΗΝ με το αμάξι..





7. Ποτέ μα ποτέ μην απαντάς πάνω σε ένα τσακωμό.

Είναι πολύ πιθανό να χρειαστείς ράμματα, γύψο ή μεταμόσχευση οφθαλμού μετά από ένα σοβαρό καυγά. ΑΛΛΑ, ποτέ μα ποτέ μην ανοίξεις το στόμα σου να απαντήσεις, όσο δίκιο και να έχεις.. Δεν θα στο συγχωρήσουν ποτέ.

Αν μαζευτούν αρκετά δικά τους παράπονα, θα σε φτάσουν στο χωρισμό, μόνο και μόνο για να σου πετάξουν αυτό που ΤΟΛΜΗΣΕΣ να τους πεις, τα τελευταία δευτερόλεπτα που θα στε μαζί...

ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΛΕΜΕ!





8. Προσποιήσου πως ακούς, ότι σκατά κι αν λένε

9 στα 10 πράγματα που θα σου πει μια γυναίκα μέσα σε μια μέρα, ΔΕΝ θα σε ενδιαφέρουν καθόλου. Τα μισά θα ναι τα προσωπικά των φίλων της, και τα άλλα μισά άχρηστες πληροφορίες που ούτε είχες ακούσει, ούτε θες κιολας.

Εκεί λοιπόν πρέπει να παραμερίσεις τη προσωπικότητά σου, τα θέλω σου, το χρόνο σου, και να κουνάς καταφατικά το κεφάλι σου πάνω κάτω, ενώ παράλληλα παίζεις σε replay όλη τη 4η season Ντράγκον μπολ στο μυαλό σου, μπας και περάσει η ώρα... ή πάει για κατούρημα.. Τότε ΤΡΕΞΕ!





9. Ποτέ μα ποτέ, μην δείξεις ξενερωμένος...

Οι γυναίκες είναι άχρηστες σε πολλά θέματα.. ένα απο αυτά είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με μηχανολογικά ή ηλεκτρολογικά, ένα δεύτερο είναι οτιδήποτε δεν έχει δημιουργηθεί απτη φύση μα απο τον άνθρωπο...

Μην περιμένεις να καταφέρει η γκόμενα σου να βιδώσει κάτι ίσια, μην περιμένεις καν να σου βρει το σωστό κατσαβίδι όταν θα χρειαστείς βοήθεια.. είναι χαζές, πάρτο απόφαση! ..

Οπότε, σε παρόμοια περίπτωση, θέλω απο σένα να παραμείνεις ψύχραιμος, και να κρατήσεις το στόμα σου μισόκλειστο σε σχήμα χαμόγελου..

Σκέψου πως καταφέρες μόλις να χέσεις, μετά απο 3 μέρες δυσκοιλιότητας, και νιώθεις μια μικρή υπερηφάνεια..



ΑΥΤΟ είναι το βλέμμα που θέλουν να βλέπουν όταν τις κατσαδιάζεις.. ΑΝ τυχόν τις κάνεις να νιώσουν κατώτερες, θα το μετανιώσεις...


10. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ, μην τους δείξεις το εν λόγω κείμενο... απλά κάνε ότι λέει!






-Devlin

15 σχόλια:

  1. οταν παιξουμε λολ κοιτα να φινταρεις μαλακα στο μιντ καμια le blanc και να τον πιουμε . μογλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν συνεχίσει να γαμιέται ο ΟΤΕ δε με βλέπω να ξαναπαίζω.. 4 leaves με χρέωσε

      Διαγραφή
  2. βασικα 2,3,5,6 πρεπει να σταματησουν να τα κανουν οποιοι τα κανουν γιατι ειναι πολυ ηλιθια.
    πολλες γενικευσεις ρε φιλε
    και η γενικευση ειναι η μαμα του ρατσισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η αντικειμενικοτητα δεν ειναι το φορτε σου απ οτι φαινεται.σπρωξε το κεφαλι σου στο πουτσο σου μηπως και νιωσεις καλυτερα.ψοφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σευχαριστώ "ανώνυμη", θυμισέ μου να προπονηθώ πάνω σου όταν σε ξαναδώ

      Διαγραφή
  4. σε οσες ανωνυμες και να προπονηθεις υποκειμενικος θα μενεις αλλα μονο ετσι καταφερνεις μαλλον να εισαι αστειος (ανωνυμη 2)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O δικός μου γιατί μου έδειξε το εν λόγω αυτό κείμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Devlin, για να καταλάβω, αν το γκομενικό target group σου είναι τέτοια ζώα, γιατί παραπονιέσαι;
    Αν δε σ'αρέσουν όσες κάνουν τις άνωθεν κλαπαρχιδιές (που ορθότατα τις κράζεις), τι τις καθιστά υλικό για σχέση; Τα ωραία μπούτια; Σα να μου λες "πήρα το πιο ωραίο κουτί κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά είχε μέσα φακές γαμώ το κέρατο".
    Ε, το κουτί δεν στην έδωσε; Κράτα το κουτί.
    Πρώτο official σχόλιο, είπα να μη στο κάνω σεντόνι, αλλά το συζητάμε αν ψήνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ως γνωστόν αγαπητή Έφη ο άντρας είναι μουνόδουλο ζώον και σαν ζώον αρέσκεστε στο μπούτι που δεν έχει κόκκαλο. Και συνήθως οι γκόμενες που δεν είναι εμφανίσιμες δεν έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Άρα μπαίνεις στην λογική αν θα γαμήσεις το μπάζο που δεν τα έχει, η την καριόλα που θα σου δυσκολέψει την ζωή? Μάλλον το δεύτερο...

      Υ.Γ.1. Βάλε μια φώτο να δω αν κάνεις για άρθρο στο δικό μου blog.

      Y.Γ.2. Κάλο το κειμενάκι, μπορώ να πω. Αφού δεν χρειάζεται να κόψεις και την μαλακία θα μπω στον πειρασμό να κάνω σχέση.

      Υ.Γ.3. Έχω τρέλα με το τσουλούφι σου.

      Διαγραφή
  7. Διαφωνώ. Παίζουν και μη-μπάζα που δεν είναι τοσο ζώα, απλά βιάζεστε να γαμήσετε και δε χαραμίζετε χρόνο να γνωρίσετε.

    Y.Γ.1. Η μοναδική φωτό μου που παιζει στο νετ είναι μία από τότε που ήμουν 19 και είχα τζίβες. Μην το παιδεύεις, δεν είμαι υλικό για τις καριόλες. (έχεις πολλές καριόλες εγγεγραμμένες;)
    Και όχι, δε με ψήνει να βγάλω τα μούτρα μου στη φόρα.

    Υ.Γ.2. Ποιό κειμενάκι; Ποια μαλακία; Δεν κόβεται η μαλακία, αλλά μάλλον βρήκες κάτι που δεν είναι δικό μου. Σχέση δεν παίζει, πρόλαβε άλλος.

    Υ.Γ.3. Μπα, στάνταρ βρήκες κάτι άσχετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. So.. καιρό είχα να γράψω εδώ ε?

      Έφη είναι πολύ πρωί ακόμα, οπότε δε μπορώ να σου δώσω μια έξυπνη απάντηση.. θα προσπαθήσω ξανά μετά το καφέ!

      Διαγραφή
    2. Y.Γ.2,3. Είναι για τον φίλτατο Ντέβλιν. Είμαι ομοφυλόφιλος.

      Έχεις πιο σέξι κούτελο και από τον Μαίκιους

      Διαγραφή
  8. Καλά, και να μην ήσουν, μπορούσα να σε κάνω, δεν τρέχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ χιούμορ μαζι με πολλά κόμπλεξ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή