Hits

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Greek wars, Clone Votes..



Ο πόλεμος των κλώνων, καθώς και η μαζική μετακίνηση ιδεών έχει ξεκινήσει και πάλι στις οθόνες των αποχαυνωμένων τηλεθεατών.. Πλησιάζουν εκλογές και όπως κάθε φορά, αλλάζουν τα πρόσωπα μα οι ρόλοι είναι πάντα οι ίδιοι...

Πόστερ στις στάσεις λεωφορείων, αφισοκολλήσεις σε κάθε γωνία, παρατάξεις σε κατάσταση συναγερμού στις σχολές, ο Λαζόπουλος και οι Ράδιο αρβύλα πυρετωδώς να ετοιμάζουν βίντεο εκμεταλλευόμενοι τη κατάσταση για να κάνουν νούμερα, πρώην μέλη κομμάτων να δηλώνουν αντίθετοι σε νομοσχέδια που οι ίδιοι ψήφιζαν, μνημονιακοί και εν δυνάμει μνημονιακοί συγκρούονται, και σαν να μη φτάναν όλα αυτά... O ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ! 



NAI!
...κατάφεραν να συλλάβουν το ένα άτομο που όλοι γνώριζαν 10 χρόνια τώρα πως παίρνει μίζες...

Μαλάκα τον ανιψιό μου, που είναι 4 μηνών, αν ρωτούσαν ποιον να πιάσουν θα τους τον έδειχνε!
Κι όμως φίλε αναγνώστη, τους πήρε μια δεκαετία και το κατάφεραν τώρα που είμαστε μέρες πριν τις εκλογές..

(Φυσικά και ήταν τυχαίο, δε κατάλαβα? υπάρχει αντίρρηση? πιστεύει κανείς πως είναι καθαρά επικοινωνιακό παιχνίδι όλο αυτό? )

Α, μιας και το ανέφερα, την αίτηση που έκανε ο δικηγόρος του για αποφυλάκιση λόγω παραγραφής του εγκλήματος, το παρατήρησε κανείς?

 Ή θα ξαφνιαστείτε αν αποφυλακιστεί αμέσως μετά τις εκλογές?





Βλέπω το μελλοντικό Γιωργάκη, που ακούει στο όνομα Τσίπρας, να δίνει συνέντευξη στο δρόμο, νομίζωντας ότι βγάλει διάγγελμα στο λαό της χώρας ΜΕΤΑ τη νίκη του στις εκλογές... αέρας, τσαμπουκάς, ανωτερότητα.. που πας ρε μαλακιστήρι? Την είδες και πολιτικός αρχηγός βλάκα..

Κυκλοφόρησε και φωτογραφία της Παπαρήγα με το νέο iphone στα χέρια.. Το οποίο κοστίζει ΜΟΝΟ 2 κατοστάρικα πάνω απτο βασικό μισθό του εργάτη, που η ίδια δηλώνει ότι στηρίζει.



Η Αριστερά έχει πεθάνει, η ιδεολογία δεν εφαρμόζεται και τα άτομα που την εκπροσωπούν είναι ως επί το πλείστον σάπια.

Στη τελική όσο μάχιμοι είστε εσείς οι αριστεροί πολιτικά για να αναλάβετε την εξουσία της χώρας, άλλο τόσο είναι κ' ΑΥΤΟΣ!





Πάμε σε άλλα...

Η μουτσάτσου (τώρα την έμαθα, δεν τη γνώριζα τη κυρία) θυμήθηκε πως είναι ΧΕΛΙΝ και όχι Έλλην...




Χελίν.. ΧΕΛΙΝ? ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ! 

Αν πρόκειται να υποτιμήσεις τη νουμοσύνη μου, να βγάλεις λεφτά εις βάρος των ηλιθίων, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΣ ΤΟ ΣΩΣΤΑ!     Ε  Λ  Λ  Η  Ν! 

Μαλάκες είναι οι πολιτικοί μας, που στήνουν κομπίνες επί δεκαετίες για να ναι σωστές?
Ήρθες εσύ και με ένα βίντεο περιμένεις να βγάλεις φράγκα?


Πόσα views έχει πλέον αυτή η μαλακία?? ... 881715!!!

......



Αυτοί είστε κύριοι!

Βγήκε μια ξεχασμένη καλλιτέχνιδα του ΚΩΛΟΥ, εκμεταλλεύτηκε τη στιγμή, είπε μια ΑΝΟΥΣΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ, και ξαφνικά την κάνατε σύμβολο.

Θες να μάθεις καημένε Ελληναρά το πόσο σε δούλεψαν?
Για δες το παρακάτω...





ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ... 

Πιστεύετε πως η Μουτσάτσου που μια δεκαετία τώρα δουλεύει και παντρεύτηκε στη ΤΟΥΡΚΙΑ νιώθει περήφανη Ελληνίδα? και κουβαλάει τη σημαία σας στη πλάτη της?

Τότε όπως είστε ψηφίστε ξανά Πασοκ, μιας και θα σας κόψουν τους φόρους και θα ανεβάσουν τους μισθούς σας.. το ίδιο πιθανά είναι και τα 2.

Η γκόμενα έκανε μια καλοστημένη διασκευή διαφήμισης, με σκοπό το να προβάλει την αρχοντιά της και όλοι τσιμπήσατε. Όπως κάνετε όλοι, ακούτε κάτι σωστό εν μέρη, και αυτόματα θεοποιείτε   το άτομο που το είπε, ξεχνώντας το νόημα... Έτσι ψηφίζετε, έτσι ζείτε και έτσι θα πεθάνετε...






Αλλά όπως έχω ξαναπεί Έλληνα, δε φταις εσύ. Φταίνε τα γονίδιά σου.

Προσπάθησαν πολλοί κατα καιρούς να εξαλείψουν την ηλιθιότητα σε γενετικό επίπεδο, αλλά δεν τα κατάφεραν δυστυχώς...

Κάποιο ονόμασαν την απόπειρα ευγονική, αλλά τους αντιμετωπίσατε έτσι:




Κάποιο ονόμασαν την απόπειρα αντιπολίτευση, αλλά τους αντιμετωπίσατε έτσι:




Από τις επερχόμενες λοιπόν Εκλογές που θα βγάλετε τη Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα, η λύση που θα προσφέρω ΕΓΩ, για την αφαίρεση των ηλιθίων γονιδιακά από το μέλλον της χώρας, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!







-Devlin





14 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Exei ekfrasi sti fatsa "eimai poustis kai kakia aderfi" mou fernei sunirmo sto mualo me gleifokwlia metaksi antrwn kai scat.

      Διαγραφή
  2. Like a boss gamw to xristo eisai oraios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε πέλεκη σε εκτιμω σε διαβάζω γιατί χώνεις τόσο πολύ μίσος στο ΚΚΕ?
    Εντάξει και εγώ δεν πάω ούτε το ΠΑ.ΣΟΚ ούτε την ΝΔ αλλά ρε φίλε τι πρόβλημα έχει ipod?Λές και την μαλακία του αιώνα που ούτε ο Σαμαράς και ο Άδωνις δεν θα την ελεγε
    Η Αριστερά έχει πεθάνει, η ιδεολογία δεν εφαρμόζεται και τα άτομα που την εκπροσωπούν είναι ως επί το πλείστον σάπια.
    Για πές φιλαράκι πέλεκη εισαι σίγουρος πως όλοι οι αριστεροί ειναι καλοβολεμένοι?Ξέρεις πόσοι εργάζονται για 300 ευρώ στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα?
    Ξέρεις πόσα μέλη του ΚΚΕ όντως ζούν κάτω απο τα όρια της Φτώχιας?
    Αμέσως να την πεί στην Αλέκα Παπαρήγα...βλάκακο που δεν έχεις δουλέψει πότε στην ζωή σου

    ΥΓ
    Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ για την κριτική απέναντι στον Τσίπρα
    ΥΓ1
    Η ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ τρολιά έκανε και όλοι την πατήσαν και την σχολιάσαν...μαγκιά της αυτή και ο nightpowerGr και ο Στέφανος Μάνος ειναι τα τρία πετυχημένα τρολς που υπάρχουν στην Ελλάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to xe pei sta prvta keimena tou o paparas oti htan kai stis sygkentrvseis tou kke kai mikroteros sth xrysh aygh giauto kai kala den paei kamia pleura

      Διαγραφή
  4. http://youtu.be/yixcWarEy4I
    Δείτε το βίντεο κορυφαίο απο την εκπομπή συντέλεια του ΣΚΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΩΩπα ωπα ωπα, τι δουλεια εχει η παπαρηγα με τους αριστερους που ζουν κατω απο τα ορια της φτωχειας? κανε rewind ξαναγραψτο σωστα, ξεχωρισε τη παπαρηγα με το μισθο των 8.000ευρω το μηνα απο τους απλους ανθρωπους (απο αυτους που δεν εχουν παρει φεραρι δωρο στο σπλαχνο τους, και που στελνουν τα παιδια τους σε δημοσια σχολεια) και μετα ελα παλι να μιλησουμε.. Αντιπαθω θανασιμα τους λαικιστες, οπως το λαζοπουλο που ειναι ΤΟ κεφαλαιο και μιλαει για την υπερασπιση του φτωχου.
    ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικος δε μπορει να νιωσει το τι θα πει φτωχεια, πολυ απλα γιατι δε μενει ξαγρυπνος τα βραδια απο το αγχος εχωντας μια πετρα να βαραινει το στηθος τους οριακα στο να παθαινουν κρισεις πανικου.. ΧΕΣΕ ΜΕ λοιπον με την αριστερα και το καθε βρωμιαρη πολιτικο που την ειδε ρομπεν των δασων απτην ασφαλεια του body guard του.

    Η μουτσατσου δεν ειναι τρολλ αλλα πουταναρα του κερατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επισης, για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα.. συμφωνω απολυτα με τις περισσοτερες αποψεις της αριστερας, και τη σεβομαι σαν ιδεολογια και τροπο ζωης, αλλα ΠΟΛΙΤΙΚΑ εννοω εχει πεθανει, δεν μπορει να εφαρμοστει γιατι ολοι εχουν συνηθισει καθαρα στο καπιταλιστικο προτυπο ζωης, ακομα και οι εκπροσωποι του κομματος...

      Διαγραφή
    2. Διαφωνώ Ο ΠΕΛΕΥΚΥΣ αλλά τέσπα έχει να κάνει με πολλά που μας ξεχωρίζουν πιστεύω ακόμα ότι υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα ενδιαφέρονται ποτέ δεν λέω το γνωστό θάνατος και στους 300 τέτοιες αντιλήψεις έφεραν τους νεοναζί βόθρους να διεκδικούν ποσοστό στην βουλή
      Γιατί άραγε?
      Επειδή η παιδεία μας και η Ελληνική νοοτροπία μας γάμησε στην κυριολεξία φίλε μου
      ΥΓ
      Πάντως παραδέχομαι το ΛΑ.ΟΣ έβαλε την Μπάρμπα οποτέ η Χ.Α έπρεπε να βάλει την Μουτσάτσου

      Διαγραφή
    3. αν φέρει κανείς τη Jenna Haze έχει σίγουρα τη ψήφο μου πάντως!

      Διαγραφή
  6. ase re malaka peleku
    kai ti na pshfisoume dhladh xrysh augh?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να ποιά είναι η Μουτσάτσου :

    http://www.youtube.com/watch?v=4sCM5q38Fmo

    Ας έβγαινε έτσι και ας έλεγε Χελίν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TI POYSTOKATINOFATSA POU EXEI TO GIOUSOUFAKI O AGATHAGGELOU GAMW TO XRISTO TOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή