Hits

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Συμβουλες για Ζευγαρια... Part 1

Πριν από 20 χρόνια, η ιδέα των πολλαπλών ερωτικών συντρόφων, των χωρισμών, των διαζυγίων κτλ κτλ ήταν κατακριτέα έως και δακτυλοδεικτούμενη.. Με την είσοδό μας όμως στο "millenium"για κάποιο λόγο, οι Έλληνες βγήκαν για πρώτη φορά απ'τη σπηλιά, αντίκρισαν τον ήλιο, και αποφάσισαν να αφήσουν τα μίση και να πιάσουν για τα καλά το ...δικαίωμα στο χωρισμό...

Τι είναι λοιπόν η μαλακία που θα διαβάσετε πιο κάτω?
Ένας απλός οδηγός για να αποφύγετε για λίγο περισσότερο το να πάρετε τον πούλο, και ίσως να καταφέρετε να περάσετε καλύτερα στη διάρκεια της σχέσης...

Οπότε θα καθίσετε κάτω, θα βουλώσετε το κωλοστόμα σας, και θα βάλετε για τα καλά τα παρακάτω στο μυαλό σας. ...ΣΚΑΜΟΣ ΕΙΠΑ! 





Στο πρώτο μέρος θα αναφερθώ μόνο στο γυναικείο φύλο...


Προς τις Γυναίκες.

1. Σταμάτα να ψάχνεις τον τέλειο άντρα. 

Το ξέρω πως μεγάλωσες σε παλάτια, σε χλύδα λεφτά και πολλά χατίρια... αλλά ο κόσμος που έφτιαξες στο μυαλό σου καθώς και ο πρίγκιπας που ονειρεύεσαι, δεν έχει καμία σχέση με τις ψωλές που ρουφάς τόσο καιρό από βρωμιάρηδες μικροψώληδες κομπλεξικούς, και δε σου δίνει κανένα δικαίωμα να κρίνεις άσχημα άλλους ανθρώπους.

Ήταν δικά σου λάθη, δικές σου επιλογές και δεν θα τις πληρώνει ο επόμενος που κατά 90% είναι καλύτερος απ ότι σου αξίζει, και τιμή σου που γύρισε και σε κοίταξε.

Μην ψάχνεις ελαττώματα και ατέλειες για να κρίνεις το σύντροφό σου, και κοίτα καλά το καθρέπτη σου για να βρεις όλα τα ψεγάδια του κόσμου...







2. Σταμάτα να φλερτάρεις με ότι έχει πούτσο.

Γνωρίζω πως η αυταρέσκεια της γυναίκας και ο εγωισμός της πρέπει να τονώνονται συχνά, συνήθως από μουνόδουλους σκυλάντρες, αλλά.. δεν νομίζω πως αντιδράς το ίδιο κάθε φορά που δέχεσαι κομπλιμέντο εσύ από κάποιο μούλο, με το όταν βλέπεις το σύντροφό σου να μιλά με κάποια πιο όμορφη από σένα...

Το ότι είσαι σα σκατά, δεν δικαιολογεί το να πουτσοδουλιάζεις με ότι κινείται για να νιώσεις πιο όμορφη.. Πάντα σαν σκατά θα σαι.





3. Σταμάτα να παραπονιέσαι για τα πάντα.

Κανένας άντρας δε γνωρίζει μια γυναίκα, με το σκεπτικό του ότι θα γίνει αποκλειστική νοσοκόμα στα πλάνα του, ή με τη θέληση να σε παρηγορεί που τέλειωσαν οι εκπτώσεις στα berto lucci και γλίτωσε ο ίδιος τα λεφτά του. Πίστεψέ με ΧΑΙΡΕΤΑΙ!

Κανένα μας δεν ενδιαφέρει να ακούμε κάθε μήνα το "πονάωωωωω" ...όταν περιμένετε περίοδο, ούτε μας αρέσει να κλεινόμαστε στο σπίτι για να σας κάνουμε παρέα... Προς τιμήν σας είναι, δεχτείτε το σαν κοπλιμέντο και ΕΚΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΡΙΟΛΕΣ!

(Α! στη περίπτωση περιόδου, ΟΧΙ δεν δικαιολογείστε να μας πρήζετε τα αρχίδια με τη δικαιολογία οτι οι ορμόνες σας είναι μπουρδέλο... Βρωμάτε, γκρινιάζετε, κλαίτε, γίνεστε κακομοίρες και για να τα δεχόμαστε σημαίνει πως νοιαζόμαστε. ΑΧΑΡΙΣΤΕΣ!)






4.Σταμάτα να τα πρήζεις στο γκόμενό σου για τα παιχνίδια που παίζει.

Δεν έχει σκεφτεί ποτέ καμία σας, το ενδεχόμενο του ότι κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται ελεύθερο χρόνο, για τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!... όπως εσείς βγαίνετε με τις φίλες σας και μαλακίζεστε, κουτσομπολεύετε, χαριεντίζεστε ή κάνετε ότι κάνετε, έτσι και εμείς χρειαζόμαστε λίγες ώρες για την πάρτη μας, είτε να δούμε anime, είτε να παίξουμε ένα παιχνίδι και να ηρεμήσει το κεφάλι μας...

ΔΕΝ
 σας γράφουμε, απλά κάνουμε αποτοξίνωση απ' το κόσμο.
Τα αγοράκια θα ναι πάντα αγοράκια, και θα κρύβουν ένα παιδί μέσα τους...
Επίσης καλό θα ήταν να σκεφτείτε την εναλλακτική μας, που θα ήταν να βγαίνουμε συνέχεια με φίλους, να πίνουμε, να περνάμε καλά, και ...ότι προκύψει... ε?





5. Σταμάτα να τα πρήζεις στο γκόμενό σου για το τι ταινία θα δείτε.

Σταματήστε να το παίζετε κουλτουριάρες, μορφωμένες συναισθηματικές, βλέποντας ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ τα οποία ονομάζετε εσείς κουλτούρα. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ κουλτουριάρες, δεν είστε καλά καλά ικανές να αλλάξετε μια λάμπα μόνες σας. Οι μισές απ' εσάς δε γνωρίζετε καν πως να κάνετε ένα format στον υπολογιστή πρώτης γενιάς που έχετε, και αγγαρεύετε εμάς.

ΜΗΝ
 μας το παίζετε λοιπόν πνευματικά ανώτερες και έξυπνες, γιατί αν ήσασταν έστω στο μισό από ότι δηλώνετε, ΔΕΝ θα τρώγατε στη ζωή σας τόσο κέρατο ΟΥΤΕ τόση κοροϊδία στη μούρη από όσους πέρασαν ανάμεσα απτα πόδια σας...





6. Σταμάτα να κατηγορείς το σύντροφό σου για τη δική σου προσωπική ανικανότητα να έχεις σταθερή ερωτική ζωή.

Σε όλους μας αρέσει το σεξ, σε όλους μας αρέσει να πηδάμε (σε κάποιους να τους πηδάνε κιόλας) αλλά όταν το κάνουμε ΔΕΝ ψάχνουμε χίλιες 2 παπαριές να πούμε για να κατηγορήσουμε τον άλλο για τη πράξη μας αυτή.

Όταν κερατώνεις, έχε τα αρχίδια να το δεχτείς και να πεις ένα συγνώμη.
Είναι καλύτερα να αποδεχτείς νωρίς το γεγονός του ότι είσαι πουτάνα, παρά να προσπαθείς να βγάλεις τον άλλο τρελό και ΜΑΛΑΚΑ σε σημείο που και ο ίδιος θα αναρωτιέται για το κατά πόσο είναι...

Eπίσης, άκου τώρα μια τρελή ιδέα... ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ!!!

Τώρα που το ξεκαθαρίσαμε, βγείτε όλες στους δρόμους και φωνάξτε δυνατά ... "μας αρέσει ο πούτσος!!!"...



7.Σταμάτα να ξοδεύεις χρήματα σε μαλακίες.

Ειδικά όταν δεν τα βγάζεις μόνη σου... αυτό πάει καθαρά σε γκόμενες τεμπέλες που ζουν με το χαρτζιλίκι του πατέρα τους. Κάποιοι απ' εμάς δουλεύουμε χτυπώντας 12ωρα για να τα βγάλουμε πέρα, και συ μωρή μαλάκω πετάς 50ευρα σε γόβες? Α ΓΑΜΗΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ...

Βρες εξαρχής κάνα μικροψώλη ζάπλουτο, να του κάνεις βίζιτες και να τα βγάζεις με την αξία σου τα φράγκα!



8.Μάθε να εκτιμάς όλα τα παραπάνω

Το ξέρω πως μεγάλωσες άσχημα, πως ο πατέρας σου δε σου φερόταν σαν τη πριγκίπισσα που είσαι, το ξέρω πως απογοητεύτηκες που δε σου αγόρασε ένα μικρό λευκό άλογο για τα γενέθλιά σου ...καλός μαλάκας και αυτός που δε σε γάμησε μικρή να σιάξεις...
ΑΛΛΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ, εκτίμησε τις καθημερινές μικρές χειρονομίες που κάνει κάποιος για σένα.

Για κάποιον που δεν είναι πατέρας σου και ΔΕΝ έχει καμία υποχρέωση να σου κάνει τα χατήρια, είναι υπέρ αρκετά αυτά που σου δίνει ήδη.





9.Μάθε να ζεις μόνη σου.

Σταματήστε να νομίζετε πως τα πάντα περιστρέφονται γύρω από μία σχέση... Σταματήστε να φοβάστε το ενδεχόμενο του να μείνετε μόνες. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να γίνεστε μικρότερες στα μάτια όλων, ανίκανες να ζείτε, ανάξιες να ανασαίνετε, και τέλος καταλήγετε να είστε το χυσοδοχείο του κάθε μαλάκα που σας πετάει ένα παραμύθι στα μούτρα... WAY TO GO!






10. Απέκτησε πούτσο αν μπορείς, αν δε μπορείς σταμάτα να τον φθονείς...

Χωρίς ανάλυση.. ξέρετε εσείς..


-Devlin

16 σχόλια:

  1. Όλα αυτά τα γράφει η Anna Frank στο ημερολόγιο της και ουέ και αλίμονο αν κανείς διαφωνίσει με μία εβραία. Δε θέλουμε νέο ολοκαύτωμα, δε θέλουμε να ακούσουμε πόσο ωραία ρούχα έχει το Berska, δε μας νοιάζει αν σου έκανε σκατά τα μαλλιά η κομμώτρια σου (εφ όσον ΚΑΘΕ φορά έχεις παράπονο γιατί πας στην ίδια καριόλα; Α, ξέχασα, κουτσομπολεύετε την μισή Στερεά Ελλάδα) και τέλος ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.
    Φαλλοκρατικό παραλήρημα, over and out.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (Ψώνιο mode-on)
    Αν εξαιρέσεις το 3ο μέρος του 3, είμαι η τέλεια γυναίκα, ή είμαι άντρας και δεν το έχω πάρει χαμπάρι ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντα ελεγα οτι εισαι μισογυνης..Σημερα επιβεβαιωθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα έλεγα οτι μόνο τα σούργελα του εξπόουζντ διαβάζουν το μπλογκ σου..Σήμερα επιβεβαιώθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. malista!!!!!!!! enas akoma narkisos falokratis sto soro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oles oi kariolitses enoxlhthikan HAHAHAHAAHAHAHAHAA!

    Eisai megalos malakas alla sou dino respect giati les ta aytonohta kai pali tsimpane re

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς ρε Devlin οι "άμεσα ενδιαφερόμενες" δεν διαβάζουν μπλογκ, προτιμούνε να καίνε τα τελευταία εγκεφαλικά τους κύτταρα στις εκπομπές του σταρ και στην Τατιάνα, που να τις μαραθεί το μουνί και ο Ευαγγελάτος να γίνει γκέη...μπορείς βέβαια να το αναρτήσεις στα προφίλ των "αγαπημένων σου σελίδων" σε fb και twitter!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αλήθεια πονάει. Τσούζει βασικά. Για αυτόν τον λόγο και οι αντιδράσεις. Αλλά να τσιμπάνε τόσο εύκολα.
    Σωστός σε όλα. Περιμένουμε και το αντίστοιχο αντρικό ώστε να βγούμε να γκρινιάξουμε και εμείς και να σε πούμε μισάντρα.
    Το Νο 8....Respect !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αν εκτιμουσαμε ολα τα παραπανω (ν8) δεν θα γινοσασταν καλυτεροι.εμεις για εσας το κανουμε.τωρα ποιος ειναι ο αχαριστος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. poso thathela namoun antras.e nai loipon sthn pleiopshfia eimaste kolozwa........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. στ' αρχιδια τους αν θα συμφωνησουμε, ετσι και αλλιως μας κραζουν, ειτε το' χεις στο 3 ειτε στο 5 ειτε -νομιζεις- οτι το' χεις σε ολα. γτ και γω ως αμεσα ενδιαφερομενη που το διαβασα, στο μονο που δειχνω να τα παω καλα ειναι στο τελευταιο σημειο. αλλα σε ολα τα αλλα δε ξερω κιολας.αλι-τησσα, βαρεθηκα να υπογραφω, νομιζω φαινεται πια οτι ειμαι η πιο καμμενη αναγνωστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτές που τσιμπάνε, είναι αυτές στις οποίες απευθύνεσαι, οπότε, μάλλον βρήκες στόχο (και στόκο). Πάω να στα πω πιο αναλυτικά κι από το επόμενο post που έκανα και σεφτέ να σε διαβάζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή