Hits

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Γιαούρτια στο Νταλάρα - Υπουργεία στο Χρυσοχοϊδη...

Πριν ξεκινήσουμε, ας παραδεχτούμε πως οι εποχές που  βιώσαμε  και βιώνουμε, πάνε απο το κακό στο χειρότερο.

Είναι σαν να μπαίνεις μεν φυλακή για κάτι που δεν έκανες, να έχεις δε για συγκρατούμενο ένα δίμετρο τουμπανιασμένο τραβέλι με ανοιξιάτικες ορεξούλες... με μια ψωλή ΤΕΤΟΙΑ!

Μόνο προς τα κάτω οδηγεί αυτός ο δρόμος, και είναι καλό να το αντιληφθούν κάποιοι πριν βρεθούν προ εκπλήξεων... Ούτε ανάκαμψη, ούτε έξοδος απτη κρίση, μόνο είσοδο στη πρωκτική μας δίοδό προβλέπω!

Έχοντας πει τα πάνω, θέλω να κάτσω 2 λεπτά και να ασχοληθώ με το γιαούρτωμα του Δε-μας-χέζεις-ρε-Νταλάρα, και τους λόγους του.




Θα ξεκινούσα κάνοντας μια αναφορά στα κεκτημένα του Κ. Νταλάρα, στα περιουσιακά του στοιχεία, καθώς και στον τρόπο απόκτησής τους, δηλαδή τον Λαϊκισμό. Αλλά με πρόλαβε με 2 λόγια κάνοντας σούμα ο Σωτήρης Καλυβάτσης, λέγοντας πως "κάποιοι άνθρωποι τόσα χρόνια είναι μαθημένοι στο να τρώνε χαβιάρι, ας φάνε και λίγο γιαούρτι"...


Ε λογικό είναι ρε Νταλάρα, όταν τόσο καιρό εκμεταλλεύεσαι μια κοινωνική τάξη, πουλώντας τους φούμαρα για φτώχεια, για τη δική τους φτώχεια, τραγουδώντας για αυτά που πέρασαν αυτοί και όχι εσύ, τη στιγμή που τρως με χρυσά κουτάλια... να σε καταλάβουν. 



Ο Κόσμος είναι χαζός αλλά όχι και τόσο, τους πήρε 40 χρόνια να αντιληφθούν το πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι, αλλά τελικά το κατάφεραν. 



Κάνε μου και μένα μήνυση τώρα ...



Οι Καιροί είναι αρκετά άσχημοι, μα βλέπω ακόμα τις ηλικίες 15-35 να μην έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι του τι παίζει.. Γεμάτες καφετέριες, γεμάτα κλαμπάκια, γεμάτος ο τόπος αυτοκίνητα μόνιμα φουλαρισμένα.. τι σκατά ρε φίλε? που τα βρίσκουν τόσα λεφτά?

Πως γίνεται το μαλακιστηράκι να χει μόνιμα χαρτζιλίκι για να μεθάει όλο το Π-Σ-Κ?

Πως γίνεται όλα τα παιδάκια να έχουν καλύτερο κινητό απο μένα? Ακριβότερο? χωρίς να δουλεύουν, χωρίς να κάνουν τίποτα?

Πως γίνεται να ανθεί το επάγγελμα της Σχολής Οδηγών με 1000 ευρώ το δίπλωμα? Ρε με δουλεύετε ομαδικά?

Πως γίνεται η Ερμού να ναι ΚΑΘΕ μέρα γεμάτη με χιλιάδες άτομα που ψωνίζουν?



Λοιπόν αρχίδι 'Ελληνα, θα στο πω μία φορά..

Όσο περνάει ο καιρός, όσο βλέπεις κόσμο να ψάχνει στα σκουπίδια για να φάει, όσο βλέπεις κόσμο να κλαίει στο δρόμο με την κατάντια του, ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ! 

...Ειδικά όταν περπατάς στο δρόμο με το iPhone ή το iPad στη τσέπη σου γαμημένε μικροαστέ.

ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ την οργή των ΜΗ-εχόντων, να φοβάσαι την πείνα του αλλοδαπού, να φοβάσαι την απόγνωση του άστεγου..
Γιατί τόσα χρόνια δε σε πήρε ποτέ ο καημός για το τι συμβαίνει στο διπλανό σπίτι.. κοιτούσες πως να αγοράσεις πρώτα το xbox 360, και μετά το γαμημένο σου smartphone, και όλα με τα λεφτά του μπαμπά.

Και το σημαντικότερο? Αυτό που μου καταστρέφει τη ψυχική ηρεμία? Που μου ΓΑΜΑΕΙ το ζεν???

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ κινητό των 700 ευρώ! γιατί η κυριότερη χρήση που του κάνεις μωρή συφιλιασμένη βρωμομούνα, είναι ΑΥΤΗ!




Δεν νοιάστηκες ποτέ μαλακισμένη Ελληνίδα χαζογκόμενα για τους άστεγους, απλά έγινε μόδα να το ποστάρουν όλοι στο facebook, όπως έκανα και γω (αλλά πήρα και 5 τηλέφωνα να βοηθήσω βρωμιάρα)

Και όταν ξεχάστηκε, συνέχισες να περπατάς στα μαγαζάκια της Ερμού κάνοντας γκριμάτσες κάθε φορά που περνούσε δίπλα σου κάποιος που μύριζε άσχημα..



(λέγοντας τα παραπάνω, θυμήθηκα πως οι καριολες του fb ξανάνοιξαν, και μάλιστα σαν χρονολόγιο.. για περάστε..)

Πλησιάζει η ώρα που θα επικρατήσει το χάος, και τότε θα λέω ευχαριστώ που ανήκω στους μη-έχοντες...

 Εσύ χαζογκόμενα όμως , που τα προβλήματά σου περιορίζονται στα γκομενικά σου και το shopping therapy, εσύ ... να μην νιώθεις ασφάλεια ..

...

Για να κλείσω... αναφέροντας πως ο Κόσμος είναι ηλίθιος, θυμήθηκα.. Γιατί ρε μουνόπανα δεν κανονίσατε καμία πορεία για τη ψήφιση του Χρυσοχοϊδη σαν υπουργός προστασίας του πολίτη?

Αυτός δεν βγήκε και δήλωσε πως είναι ανεύθυνος, πως υπέγραψε το μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει? Πως είναι πιόνι και κάνει ότι του πουν? ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ?  





ΔΕΝ σας πέρασε ΚΑΝ απτο μυαλό ότι αυτός ο άνθρωπος θα είναι υπεύθυνος για το ΠΩΣ θα δρούν τα ΜΑΤ και η ομάδα ΔΙΑΣ στις πορείες? ΔΕΝ σας πείραξε η θέση που ανέλαβε? ΔΕΝ σας πείραξε που είχαμε τον Παπουτσή που τέλειωσε τα αποθέματα χημικών πάνω μας, τώρα έβαλαν χειρότερο?

Γαμώ το χριστό σας, και γαμώ την οργάνωσή σας μαλακισμένα αρχίδια.
Για ένα μουνόπανο που έφαγε σφαίρα στη καρδιά σπάγατε τα πάντα επι 2 βδομάδες.. Τώρα με τη σαπίλα που βγαίνει στην επιφάνεια κοιτάτε τις οθόνες του pc σας με αποχαυνωμένο ύφος.
Ψοφίστε!





-Devlin
(υ.γ: Άντε γαμήσου mikeius που θα πεις για ορθογραφία στα greeklish, όπως λέει και ο Σίλας, μηδένισε μας το γραπτό! ..και ξανακουρέψου!) 

13 σχόλια:

  1. εγω λεω να γραψεις για το LoL.ποσο μαλακια ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε θα γράψω για το LOL αλλά για τους καθυστερημένους που μου κάνει match κάθε φορά που δεν παίζω premade!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε μαλάκα Πέλεκυ, με όση σοβαρότητα διαθέτω, τσάμπα σκας.. εγώ με την παρέα μου έχουμε σταματήσει να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις.. Εγώ όσο σκέφτομαι για πρωθυπουργό τον Σαμαρά μου έρχεται εμετός..και κάνουν όλοι ότι δεν καταλαβαίνουν.. γάμα τους ρε..το να είσαι κοινωνικά ευαίσθητος στην Ελλάδα είναι μειονέκτημα. Ψόφος κακός και μαύρος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψηλέ όπως ακριβώς το είπες...ο κόσμος θα φτάσει στο απροχώρητο και όλοι αυτοί οι "έχοντες" θα τρέχουν να κρυφτούν,διότι εκεί φυσικά οδηγεί το πράγμα,στην επανάσταση και στις βιαιοπραγίες με κατάληψη μια ωραία και νέα εποχή των σπηλαίων σε πιο αστική μορφή...κι όπως είπε ο Clive Owen όταν σκότωσε το μαλάκα στο shoot em up:"I hate a pussy with a gun",επικράτηση του δυνατού με τα σωστά μέτρα και σταθμά,όπως το ήθελε η φύση.Όταν πιέζεις το λαό και τον εξωθείς κάποια στιγμή (ακόμα και ο μαλάκας ο Έλληνας) θα ξεσηκωθεί και θα τα γαμήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μέχρι στιγμής ξεσηκώνεται μια φορά το χρόνο στο Σύνταγμα.. μάντεψε πως.. ρίχνοντας μούτζες στον αέρα. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!

      Διαγραφή
  5. Ο Έλληνας θα σηκωθεί!Με τους ελληναράδες που είναι πάρα πολλοί τι γίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα παραμείνουν ξαπλωμένοι ανάσκελα στη καναπεδάρα τους που ξεχρεώνουν ακόμα..

      Διαγραφή
  6. συμφωνώ γενικά αλλά ο γρηγορόπουλος τι σου έφταιξε?
    :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου φταίει το να κάνει κάποιος ήρωα ένα τύπο που ΑΠΛΑ βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή...

      Διαγραφή
    2. ναι συμφωνω απολυτα με αυτο, απλα υπαρχουν και οι τυπου του στυλ
      τι ηθελε τετοια ωρα το κολοπαιδο στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ,και αν εβρισε τον μπατσο ο αλητης κτλ
      κομπλε

      Διαγραφή
  7. Μαλάκα Devlin τη γάμησες. Έχω σάπιο κινητό τριετίας με σπασμένο πίσω πορτάκι και απαιτώ να μη με λες μαλακισμένη Ελληνίδα, τουλάχιστον για τέτοιους λόγους. Δεν έχω αναρτήσει ποτέ φβ σετσοτ και πραγματικά το τελευταίο χρόνο αντικατέστηκα το σόπινγκ θέραπυ με το λούκινγκ θέραπυ και τα σοπ εντ τρέιντ γιατί ακόμα κ τη βόλτα στην ερμού και την ανανέωση έστω με γιουζντ την έχουμε ανάγκη ρε παλιολεχρίτη, αυτό είναι στη φύση μας και πάρτο χαμπάρι. Αλλά ακόμα κι όταν δε θα' χει κανείς να φάει πιστεύω την τιβι δε θα την πουλήσουμε. Κατά τ' άλλα, ο νταβλάρας και ο χρυσομαλάκας είναι άτομα ανάξια άρθρου. Ποιος τους γαμάει, τώρα αρχίζουν οι πορείες στις γειτονιές, θα βάλουν τα χημικά στον κώλο της γιαγιάς τους να έχουν καλύτερη επίδραση στο καθυστερημένο έντερό τους και σε παρακαλώ κάνε κάτι με το χρονολόγιο είναι πολύ κουραστικό. (Ali Agas, Liberis, όπως θες πάρτο αυτή τη φορά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μόνο για το χρονολόγιο μπορώ να σου απαντήσω και να σου πω πως ήταν μαλακία άλλου.. και θα του γαμήσω αν και θα με πάνε φυλακή για αποπλάνηση...

      Διαγραφή