Hits

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

10 Γαμημένοι λόγοι, γιατί πρέπει να πεθάνετε.

Παραθέτω 10 λόγους για τους οποίους πιστεύω ότι αξίζει λοιμός, πείνα, καρκίνος, και φυματίωση σε κάθε Ελληνικό σπίτι.

1. Ο Έλληνας είναι πιο διεφθαρμένος απ΄τους πολιτικούς του.
Πρώτη δουλειά του καινούργιου υπεύθυνου μου στη δουλειά, ήταν να βάλει τη γυναίκα του στο πόστο της γραμματέως, να θάψει τον προηγούμενο υπεύθυνο για να διασφαλίσει τη θέση του, να διαφημίσει τον εαυτό του, και να ετοιμάσει τη θέση μου για τον κολλητό του (ανειδίκευτος).
Καλές αιμορροΐδες και καρκίνο του παχέος απ'το καθισιό 'στράκο...





2. Οι Ελληνίδες γυναίκες, είναι οι χειρότερες καριόλες όλων.
Μόνιμα πιπιλάνε τα αυτιά όλων με το πόσα προβλήματα έχουν όταν τα προκαλούν οι ίδιες.
Γνωστή μου, ήταν χάλια γιατί την παράτησε ο γκόμενος της, τη στιγμή που τον έχει κερατώσει 2 φορές, και επί 1 χρόνο παραπονιόταν ότι δεν μπορεί να τον χωρίσει.
Γάγγραινα στο μουνί από καρδιάς.





3. Η νεολαία μας είναι η πιο μαλακισμένη όλων των εποχών.
Καθυστερημένα νιάτα, αγράμματα, απαίδευτα, με ένα pc μέσα στη μούρη μόνιμα για ζωή και την επόμενη έξοδο στα πλάνα. Η Ελπίδα για το μέλλον χάνεται μέσα σε ένα σωρό από τζελ μαλλιών και ρουζ για τα κωλομέρια.
Γενοκτονία εδώ και τώρα.




4. Όλες οι γυναίκες μας, είναι ανίκανες να δεχτούν ότι φταίνε σε κάτι.
Αν τις πεις πουτάνες που πηδήχτηκαν με το σύμπαν, θα βρουν 100 μαλακίες να σου πουν, ή θα στο γυρίσουν στο φιλότιμο, θα πουν οτιδήποτε αρκεί να μην δηλώσουν "ΝΑΙ ήθελα πούτσο"...
Αν δε, καταλάβεις ότι λένε ψέματα, θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να σε βγάλουν ζηλιάρη και τρελό, απ'το να το παραδεχτούν.
Ψόφος και καρκίνωμα με συνοπτικές.





5. Ο Έλληνας, δε μπορεί να συνεργαστεί με τους υπόλοιπους για ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ λόγο.
Θα κάνει ότι μπορεί για να δειχτεί, για να την πει στους άλλους, για να ξεχωρίσει με κάθε γαμημένο τρόπο.
Είτε πρόκειται για μαγείρεμα, είτε για το ανούσιο LoL... το αποτέλεσμα είναι το ίδιο
... "they matched me with retards"






6. Είμαστε ο μόνος λαός, που λιώνουμε 12 χρόνια στο σχολείο, πετάμε άλλα 6 χρόνια σε πανεπιστήμια, παίρνουμε το γαμημένο το χαρτί, πιάνουμε με τα χίλια ζόρια μια δουλειά, και μετά βρίσκουμε 100 ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ δικαιολογίες για να μην πάμε ή να αργήσουμε καμία ώρα.

Πηότις Lazyman δηλαδή ρε μεγάλε...




7. Αποτελούμε το μόνο καρκίνωμα του πλανήτη, που διατηρεί μαγαζιά όπως FOX - REVENGE OF ROCK, κ.α για να πηγαίνουν αρσενικές μάγισσες με ξυσμένα μαλλιά, λεοπάρ κολάν και ΚΑΡΙΟΛΕΣ για γκόμενες, να το παίξουν 80's ... Γαμώ και τη ΠΟΖΕΡ και το μουνί που σας ξέρναγε.
Ζούμε στο 2012 ρε μουνοξεπλύματα, wake up and smell the FUCKING coffee...





8. Είμαστε ο μόνος λαός που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, αλλά όλοι πήγαν τριήμερο.. 5 εκατομμύρια αυτοκίνητα κινήθηκαν στις εορταστικές ημέρες, με τη βενζίνη στα ύψη.
Όποιος ξανά παραπονεθεί λοιπόν για λεφτά, θα του βάλω το χαρταετό ΣΤΟ ΚΩΛΟ! ..ΜΕ ΤΑ ΞΥΛΑ! γαμώ το χριστό σας...







9. Οι Ευκαιριακοί φίλοι, είναι κάτι καθαρά δικό μας σαν έθιμο.
Στη δουλειά που θα πιάσεις, στη καφετέρια που θα πας, στη γκόμενα που θα γαμήσεις.. θα τρέξουν να σε γνωρίσουν, να σου πουν ότι σε εκτιμούν, να σε καλέσουν έξω.. Το μόνο πρόβλημα είναι, το ότι κοιτάνε τόσο πολύ το κώλο τους, που όταν σταματήσεις να δουλεύεις, να πίνεις καφέ, να γαμάς εκεί, θα ξεχάσουν να σου ξαναπούν καλημέρα. Ή θα είναι απασχολημένοι παίρνοντας πίπες στο πρώην αφεντικό σου...
Γιατί, μουνόπανα υπάρχουν πολλά, ευκαιριακά όμως λίγα.. Αφιερωμένο στους πρώην συνεργάτες μου..





10. και ίσως το σημαντικότερο... Είμαστε η Χώρα που γέννησε τους ρουφιάνους. Τους καλοθελητές, τα βδελύγματα της κάθε κλίκας. Τον Agathaggelou με τα ρουφιανοπόστ της κάθε κοινωνικής τάξης!
Τυρόπιτα μέχρι θανάτου γαμώ τη μπαναία! Θάνατος με διπλά strapon ρε αδερφέ!
@George Agathaggelou





Ψόφος σε όλους σας
και καλή σαρακοστή κορόιδα χριστιανοί
Να μην ξεχνιόμαστε, οι καριόλες ξανάνοιξαν και σας περιμένουν, εμπρός λοιπόν, κλάστε μας τα αρχίδια!

https://www.facebook.com/pages/Karioles-Tou-FB-%CE%A4%CE%B7%CF%82-%CE%A3%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%A4%CE%BF-%CE%9A%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BF-/150599495060508

-Devlin

15 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, το γεγονός ότι ισχύουν στο 100% αυτά που λες, ή ότι βρίσκω στοιχεία μου στα περισσότερα από τα παραπάνω.
    Keep up the good work γαμώ τη πουτάνα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι γαμώ τη μπαναία!
    Βρώμο σαγαπώ γαμώ το φελέκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και 100% θεούσα θα πω και γω ένα γαμώ τη μπαναία για τους ευκαιριακούς φίλους. Και ειδικότερα για τις γυναίκες. Μπορεί να σε πρήζουν μια βδομάδα να βγείτε, να θέλουν άλλες εκατό ώρες ανάλυση στο τι να βάλουμε και πού να πάμε ΜΑΖΙ και μόλις έρθει ένας τυχάρπαστος και τους πει μια πίπα για τα κάτω μάτια τους σε ξεχνάνε για το υπόλοιπο βράδυ... Αν τους κάθονταν κιόλας καλά θα' ταν, αλλά τέτγοιες καργιόλες είναι και μετά σε πρήζουν γιατί είναι μόνες τα τελευταία 3 χρόνια!
    @αγάμητες φίλες μου, γαμώ το φανάρι μου!
    (Liberis could have said that only)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To 5 ΠΟΣΟ αλήθεια... ΠΟΣΟ!

      Οσο για τις Ελληνίδες άδικα το ανέλυσες, αναλύεται η μαλακία στο κεφάλι τους? Ι dont think so.

      Διαγραφή
  4. Σκατά, έπεσαν πάλι οι καριόλες.. πότε πρόλαβαν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδερφέ καλημέρα και καταρχήν αν θες άλλαξέ το σε "χυσαμόλια της πόζας" με ελληνικούς χαρακτήρες ώστε κανένας ιντερνετόμπατσος να μη σε βρίσκει.Κατά δεύτερον θα γίνω κι εγώ γραφικός λέγοντας ότι κι εγώ συμφωνώ μ' αυτά που λες και μπλαμπλαμπλα... ότι γαμάς κώλους μπλαμπλαμπλα.....ΑΛΛΆ:ρε μαλάκα το πόζερ;ΤΟ ΠΌΖΕΡ ΡΕ ΜΑΛΆΚΑ;;;;Ξέρω ότι το 90% αυτής της μουσικής είναι χαρούμενες πίπες που υμνούν το μουνί σαν να ήτανε ο βούδας και είναι ντυμένοι πιο τραβεστί κι από τραβέλι στη Βραζιλία...αλλά μαλάκα έχει βγάλει μπαντάρες το είδος με Steelheart,Skid Row,Guns 'n' Roses,Warrant(κάποιοι δεν τους κατατάσσουν στο είδος αλλά τους γαμάω κι αυτούς) που έδειχναν χαρακτήρα και είχαν ποιότητα ΣΥΝ ότι μάζεψαν τα μουνάκια στη μουσική και είδαμε τι σχήμα έχει το βυζί και πως μπαίνει η καπότα που μέχρι τότε την είχαμε για νερόμπομπες....δεν σου λέω ν' αλλάξεις άποψη γι' αυτό, αλλά δες το κι από μια άλλη οπτική, γιατί πλέον οι μπάντες έχουν γίνει τόσο "επιστημονικές" που στο τέλος δεν θα ακούγονται και για να φτιάξεις μπάντα θα πρέπει να καταθέτεις πτυχίο Μπέρκλεϋ και να έχεις φωνή γαϊδάρου για να είσαι γαμάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη μουσική την εκτιμώ μαν!!! και όσα ανέφερες, άσχετα με το ότι το έκαναν και οι manowar με πιο αρχιδάτα σόλο που θες μια βδομάδα για να τα παίξεις σωστά!
      Οι ακόλουθοι του 2012 με χαλάνε απίστευτα...
      Κοίτα οι progressi-βιες που είχαν κάποια ποζεροκομμάτια με 12 αλλαγές, δεν βρίσκονται πλέον εύκολα, εκτός και αν ακούσεις Hellacopters με το εντελώς ανώμαλο κούρδισμα τους :P

      Τα βυζιά βυζιά, αλλά λεοπάρ κολάν γαμώ το στανιό???

      Διαγραφή
    2. Τα λεοπάρ και το ξασμένο μαλλί με το duck-face (από τότε κρατάει και οι ποζεράδες το ανακάλυψαν να λέμε και την αλήθεια) και είναι πράγματα που μισώ στο πόζερ....νάζι και γοητεία είναι για το μπούτσο (Monroe και συναφείς)

      Διαγραφή
  6. Δεν με αφορουν τα πολιτικα αλλα θα πεθανω ουτως ή αλλως είναι φοβερη ιδέα. Να σε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!!!! ΨΟΦΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οτι εισαι πολυ μαλακας απο τα γραφομενα σου φαινεται και οτι εισαι ενα αρχιδι που δεν εχει στον ηλιο μοιρα φαινεται και επισησ φαινεται οτι εχεισ βαρια μορφης σχιζοφρενειασ και επισης να πασ να γαμηθεις και εσυ και το μουνι που σε εκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι δυο τελευταιοι ειχαν επιχειρηματα, οχι αστεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καταρχας συμφωνω απολυτα με τους τρεις τελευταίους και κατά δευτερον σου ευχομαι εσενα να παθεις καρκινο, λοιμο.......κατι σαν καισενα η κοινωνια θα επρεπε να τους κρεμαει στις πλατειες αφου τους κοψει τα αρχιδια και τους τα δωσει να ταφανε ώστε να το βουλοσουν μια για παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε αρωστε μουνι της λασπης γενημα πουτανας και τραβεστη θελης γαμηση εσυ και ολο σου το σοι μεχρι να σας βγει το κολαντερο μαζι με το στομαχη. Και μετα μια στο μετοπο φυρες της κοινονιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή