Hits

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

2012 Part 1

Καταρχήν, καλή χρονιά και Καλησπέρα στα κορίτσια!

Μπαίνοντας επίσημα στο "τελευταίο" έτος του κόσμου, αποφάσισα να κάτσω να ασχοληθώ λίγο με θρησκείες, επιστήμες (φυσικοκβαντικές μαλακίες ) κοσμολογίες, καθώς και καταστροφολογίες της ΠΟΥΤΣΑΣ που έχω κατά καιρούς διαβάσει...

Στο σημερινό κείμενο θα ασχοληθώ λίγο, με τους πρόβατο-ακόλουθους της κάθε μόδας που προμηνύουν το τέλος του πλανήτη, είτε αυτό λέγεται θρησκεία, είτε ακτιβισμός.

Μου φαίνονται το ίδιο, μιας και η αυταρέσκεια & ο εγωκεντρισμός των ατόμων αυτών πραγματικά δεν έχει όρια..

  • ΟΙ ΘΡΗΣΚΟΙ





Προσεύχονται σε ένα ανώτερο ον, είτε για υγεία, είτε για χρήματα, είτε για το μουνί της μπαργούμαν στη γωνιακή καφετέρια!
Μάλιστα το κάνουν με τέτοια ηθελημένη ωραιοπάθεια και κοσμική λαγνεία, που πραγματικά νομίζουν, οτι ανάμεσα στα 7 Δισεκατομμύρια με το ζόρι ανεπτυγμένων πιθήκων που λέγονται άνθρωποι, ο Θεός (!) θα κάτσει να ασχοληθεί προσωπικά με αυτούς!!!

Ποιος είσαι εσύ ρε μεζέ μολυσμένων καμπιών, και τι σκατά έχετε κάνει στη ζωή σας, εσύ και η μαλακισμένη μάνα σου, για να σας αξίζει υγεία και ευτυχία?
Για να πάρεις εσύ και η φαμίλια σου υγεία, πρέπει να λείψει από άλλους, για να υπάρχει ισορροπία στο κόσμο, όπως συμβαίνει και με τον πλούτο, ΔΕΝ γίνεται να γεμίσουμε με υγιείς ανθρώπους, δε χωράμε...

Οπότε, ΤΙ έχετε κάνει σε διαφορά με τον υπόλοιπο πληθυσμό του πλανήτη που σας ξεχωρίζει?

...Στη τελική, το μόνο που έχει σημασία είναι το ΤΙ κάνεις με το χρόνο σου, και όχι το πόσο ζεις.




Κάθε Κυριακή γεμίζει το μπουρδέλο που λέγεται εκκλησία, με πιστούς, ταπεινούς χριστιανούς, όταν οι μισοί προσεύχονται για υγεία προσωπική (στο πούτσο τους ο κόσμος, ειδικά ο τρίτος κόσμος ) και οι άλλοι μισοί προσεύχονται για να τους κάτσει το λαϊκό λαχείο τη πρωτοχρονιά.

Ρε γαμημένε περονόσπορε πρωκτού, εδώ μεγιστάνες του επιχειρηματικού κόσμου, ΔΕΝ έχουν 11 εκατομμύρια ευρό καθαρό ρευστό στα χέρια τους χωρίς υποχρεώσεις να πληρώσουν, και θα σου κάτσουν εσένα 11 ζεστές χοντρές στη παλάμη? Σαν τι? Να τις κάνεις τι?
Γιατί να σου αξίζουν?




Η προσευχή για ευτυχία πάλι, είναι το ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ πράγμα που έχω ακούσει στη ζωή μου. Αν θες να είσαι ευτυχισμένο ρε ΤΣΟΛΙ, να φροντίζεις να μπλέκεις με άτομα που σε εκτιμούν (είτε γιατί είναι τυφλά, είτε γιατί έχουν πολύ χαμηλά standards) γι'αυτό που είσαι.

Αν επίσης ΔΕΝ άλλαζες γκόμενο κάθε δεύτερο μήνα, μπορεί και να ένιωθες λίγο ευτυχία.



Γι' αυτούς ΠΡΕΠΕΙ να τελειώσει ο κόσμος. Η ηλιθιότητα τους είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα πάνω στο κόσμο.


  • ΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ




Αποτελούν την μειοψηφία των πεφωτισμένων ατόμων, τους λίγους εκλεκτούς αλτρουιστές, που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι ο πλανήτης είναι σε κίνδυνο.

ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ!

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον πλανήτη...
Ο πλανήτης εγωίσταρε διαδηλωτή, είναι μια χαρά, οι άνθρωποι πάνε κατά διαόλου!
Σε σχέση με το ανθρώπινο γένος, ο πλανήτης είναι σε άψογη κατάσταση. Υφίσταται για 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια, σε αντίθεση με μας που με το ζόρι υπάρχουμε, πόσο? 100.000 χρόνια?

Και πόσα χρόνια απο αυτά επιβαρύνουμε το περιβάλλον? με το ζόρι 200 χρόνια!!!

Κάνε τη σύγκριση στο μυαλό σου, και πες μου τώρα ΠΩΣ ΤΟΛΜΑ κάποιος να θεωρεί με τέτοια έπαρση τον εαυτό του απειλή?




Ο πλανήτης έχει περάσει χειρότερα από εμάς, πολύ χειρότερα... Σεισμοί, ηφαίστεια, κίνηση τεκτονικών πλακών, γλώσσες φωτιάς από τον ήλιο, μαγνητικές καταιγίδες, εκατοντάδες χιλιάδες ετών συνεχούς βομβαρδισμού από κομήτες και μετεωρίτες, παγκόσμιες πλημμύρες, παλιρροϊκά κύματα, παγετώνες... και νομίζουν οτι μια ΠΛΑΣΤΙΚΉ σακούλα και μερικά ΤΣΙΓΚΙΝΑ κουτάκια θα φέρουν το τέλος του κόσμου?

Καθυστερημένε διαδηλωτή, μάθε πως ο πλανήτης δεν θα πάει πουθενά.. εμείς θα πάμε στο διάολο..

Και ξέρεις γιατί? Γιατί είμαστε ένα ευάλωτο είδος με αέρα στα μυαλά μας. Έχουμε την αυθάδεια να νομίζουμε οτι έχουμε την τεχνολογία να καταστρέψουμε το κόσμο μας..

Αν νομίζει κανείς απο σας ότι η Γη είναι ανυπεράσπιστη προς τον άνθρωπο, να ρίξει μια ματιά στις παρακάτω εικόνες :














(DEAL WITH THIS ASSHOLE!)
Αν έχεις την υποψία κακόμοιρο θύμα των media, ότι η όμορφη μπλε και πράσινη σφαίρα, που αιωρείται στο άπειρο τόσα δισεκατομμύρια χρόνια, που γέννησε ένα τόσο πολύπλοκο περιβάλλον και επιβίωσε μετά από τόσα δεινά, κινδυνεύει από εσένα.. γύρνα το καλάμι που είσαι ανεβασμένος, κάρφωσε το με δύναμη στο κώλο σου, και παίξτο Αθανάσιος Διάκος χωρίς το οθωμανικό ρομάτζο από πίσω.

Η αλήθεια είναι πως η τεχνολογία, έχει γυρίσει μπούμερανγκ και τους μόνους που απειλεί είμαστε εμείς οι ίδιοι.
Χέστηκε η Γη και για το πλαστικό, και για τα πυρηνικά. Και τα 2 αφομοιώνονται στο περιβάλλον όπως οτιδήποτε άλλο, απλά παίρνει παραπάνω χρόνο... Η Γη έχει τον χρόνο να περιμένει, εμείς όχι...

Οπότε μην μου το παίζεις ανώτερη τρικάριολη πουτάνα με το μπλουζάκι Green peace, μη σου βάλω τα σημαιάκια στο μουνί!!

ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑΣ!
 Όπως και όλοι του σιναφιού σου..
Σε ενδιαφέρει η αυλή του σπιτιού σου να μην απειληθεί απο τη μόλυνση. Στο ΠΟΥΤΣΟ σας για το αν στην άλλη άκρη του κόσμου, αυτοκτονούν άτομα απο χρέη, μιας και το εργοστάσιο στο οποίο εργάζονταν έκλεισε, και έτσι το σπάνιο είδος σαλιγκαριού της περιοχής δεν θα εξαλειφθεί...


ΨΟΦΟΣ!
...και ευτυχισμένο το νέο έτος. 
-Devlin



(μεγάλο κομμάτι της παραγράφου "ακτιβιστές" ανήκει στον George Carlin, μεταφράστηκε ελεύθερα σε μια προσπάθεια να μαθευτεί λίγο παραπάνω αυτή η πλευρά του νομίσματος...)

24 σχόλια:

  1. "Καταρχήν,καλή χρονιά και Καλησπέρα στα κορίτσια";;;;;;;wow,cut some slack for guys too mate!!
    Γαμηστερό άρθρο,αν και δεν είναι αυτό που θες να ακούσεις.
    Λόγω του ότι είναι το πρώτο μέρος,υποψιάζομαι ότι στο δεύτερο θα ασχοληθείς με ηλίθιους που προωθούν την ηλιθιότητά τους σαν "πρέπει" της κοινωνίας και αναφέρομαι στις τηλεπερσόνες (που αν και τελευταία αρχίζουν να ψοφάνε λόγω internet),εν τούτοις μονοπωλούν σε μεγάλο βαθμό την πλύση εγκεφάλου καθώς κι εμάς τα ζώα που καθόμαστε ακόμα στη στάνη σαν αρνιά το Πάσχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικά το 12 θα μας πάει λίγο γαμιώντας με το θέμα "τέλος του κόσμου" .. προσωπικά περιμένω αυτοκτονίες, αν και θα πόνταρα λεφτά στο ότι δε θα πέθαιναν αυτοί που αντιπαθώ πρώτοι..
    Οπότε γενικά σκέφτομαι λίγο λίγο να τους πιάσω όλους. Τεχνοφοβικούς (όσο δυνατόν λιγότερο λόγο mikeius) θρησκόληπτους, αμερικάνους γενικότερα (μιας και έχουν τρελό θέμα στο να προπαγανδίζουν θρησκείες), περσόνες της tv όπως είπες μιας και απο τη Tv ξεκίνησε το θέμα με το 12.. και πάει λέγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Gia arxh to arthro einai miso alla upotheto giauto grafeis meros 1.
    Deuteron diafono katheta sto na baleis sto stoxastro sou tous aktibistes, einai san na les oti oi anarxikoi kakos kseshkonontai enantia sto kratos. Nai einai ekneuristikoi, nai einai uperbolikoi kai ksefeygoun ths logikhs alla einai oi monoi pou kanoun mia diafora! Kai sth teliki emeis ti kanoume?
    Genika oraio arthro kai goustaro poy exeis protupa san ton carlin
    +1 apo mena para th diafonia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ola ta post sou einai gia ton poutso. Ka8ese ai prospa8eis na epibaleis th gnomh sou, peri a8eismou kai poutsismou me suntaksh kai leksilogio 13 xronhs kariolas... opoios ta diabazei einai GTP glyfth tou Mikeius!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O monos poy einai gia to poutso eisai esy kai kala mikeius poy prospatheis na trabhkseis th prosoxh .. eisai entelws aksioluputos - th

    Ta keimena gamane re! oso mazeueis haters shmnainei oti kati kaneis swsta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο που θα πω εγω ειναι ενα μπραβο για τη προσπαθεια να μαθευτουν λιγο παραπανω τα λογια του Carlin. Και μπραβο για το οτι ανεφερες τη πηγη. Οι πιο πολλοι τα γραφουν σαν δικα τους.
    +1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο αλλος απο πανω λεει 'για να μαζευεις haters κατι κανεις σωστα'. μπραβο καθυστερημενε μονοκυτταρε μικροοργανισμε τοτε ο γαπ που βριζει ολη η ελλαδα τα κανει ολα τελεια. Haters μαζευεις αν γραφεις μαλακιες και εισαι ηλιθιος (οπως εσυ πχ).
    Το αρθρο εχει παρα πολλα κενα και μεγαλες ανακριβειες που οφειλονται στην ημιμαθεια του συγγραφεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Auto pou thelei na petyxei to petyxainei! asxolountai mazi tou kai enoxloyntai apo ayta poy grafei. To thema einai na doseis antilogo kai esu de dineis, petagesai na apanthseis se ena sxolio kai oxi sto keimeno. ara esu eisai o kathysterhmenos edo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οποιος θελει να ασχολουνται μαζι του εχει αναγκη απο επιβεβαιωση επειδη στην πραγματικοτητα δεν ασχολειται ουδεις μαζι του. Αν πετυχαινει αυτο και νιωθει σημαντικος τοτε χαρα μου ειναι να σχολιαζω εδω για να δινω αξια σε εναν ημιμαθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. thn ekfrash "den exeis theo" thn exeis akoysta??? parathreitai de oti osoi den exoyn, teinoyn na mhn exoyn kai kati kalo entos toys...giati o theos epi ths oysias ayto antiproswpeyei...thn agaph kai to kalo poy phgazei ek twn esw toy pistoy...shmainei den dexomai oti oi progonoi moy htan pithhkoi kai akoma kai na htan den proekypsan apo to mpagiatiko sperma nekrhs amoibadas poy leei ki enas gnwstos moy...ta peraiterw poy anafereis exoyn na kanoyn me thn ethimotypia toy kathe laoy kai mallon antiproswpeyoyn toys ellhnes kai oxi to theo...ki an theleis psaksto ligo ti symbainei me laoys xwris pisth...sfagh...den yparxei fragmos blepeis...God is love man...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θα αρχίσω να γράφω τα κείμενα αγκαλιά με τον Ομπτζέκτωρ δεν πάει άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καταρχην μαθε πως δεν ειναι καλο ουτε προσον το να εισαι αθεος. Υπαρχουν ανθρωποι που ζουν χαρη στη πιστη τους. Ολοι χρειαζονται να πιστευουν σε κατι. Το να εκμηδενιζεις τα παντα δε σε κανει ξεχωριστο, σε κανει πικροχολο. Κουβαλας πολυ κακια μεσα σου και να το κοιταξεις αυτο.
    Οσο για τους υπολοιπους που σε διαβαζουν καλο θα ηταν να ξανατσεκαρουν τα πιστευω τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kai ti tha katalaveis ama ta grafeis sta agglika?? edo re na gelame me aftoys poy krazoyn ton kraxti...

    telika pios einai pio ilithios ...o ilithios h aftos pou akolouthi ton ilithio?

    sex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Pio ilithios olwn einai autos poy grafei comments apokalwntas toys upoloipous ilithious...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Διευθυντης Special Olympics3 Ιανουαρίου 2012 στις 6:44 μ.μ.

    Mprabo pou prospa8eis agori mou to ksero pos einai duskola otan einai atomo me eidikes anagkes... ennoo eidikes ikanothtes! ego 8a se proo8hso sta special olympics MPRABO KAI PALI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευχαριστώ Δάσκαλε... Αν δεν είχα εσένα για παράδειγμα δεν ξέρω τι θα έκανα στον μάταιο τούτο κόσμο.

    And the Gold Metal goes to...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διευθυντης Special Olympics3 Ιανουαρίου 2012 στις 10:47 μ.μ.

    Goes to DEVLIN... celebrations σου πα πως θα τα καταφέρεις! Ακόμα και με κρετινισμό ο ανθρωπος έχει κάποια επιτέυγματα! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ti megalo kommati re? olo to keimeno einai tou george

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Malaka eisai to epomeno kalutero pragma apo to faeenamalaka, kante kamia pipa o enas ston allon mhpos kai bgalete kana epeisodio mazi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μαλάκα η θεωρία του Δαρβίνου καταρρίφθηκε και λένε ότι οι άνθρωποι ήρθαν απο το διάστημα! Δεν το λέω ούτε εγώ ούτε ο Λιακόπουλος αλλά οι αλάνθαστοι θεοί σου οι επιστήμονες! Χαχα έχεις μείνει στην δεκαετία του 90 κάγκουρα!
    Μα πόσο καθυστερημένοι είστε με αυτά που γράφετε ούτε πεντάχρονο δεν πείθετε...δηλαδή η φύση παράγει χλωρίνη και την ξερνάει στα ποτάμια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η χλωρίνη παράγεται απο ουσίες και στοιχεία που βρίσκουμε στον Άρη??? ή στη Σελήνη? οτιδήποτε παράγεται στη Γη πανίβλακα ΔΕΝ είναι τοξικό για τη Γη.. απλά γίνεται η διάσπασή του πιο αργά.. τόσο αργά που ολόκληρη η γενιά σου θα ναι απολιθώματα κουραδιού απο τα σκουλίκια που θα σας έχουν φάει... Το θέμα είναι οτι τα πάντα διασπώνται, ας μην το χωράει το κλούβιο μυαλό σου.
    Ξεστραβώσου, διάβασε βιολογία μπας και πάρεις μπρος και μετά ξαναμιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ante gamhsou re kseplima poy tha piaseis th green peace sto stoma sou, poios nomizeis oti eisai? Ti exeis kanei esu gia to kosmo sou? ntropi sou apla kai tipota allo, mh nomizeis oti de ksero pos eisai piso aptis selides thanatos sta adespota / karioles tou facebook. eisai polu megalos malakas kai epikindynos

    ΑπάντησηΔιαγραφή