Hits

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

17 Νοέμβρη....

Σήμερα δεχτήκαμε μια ευγενική σύσταση από αστυνομικούς, να μην κατέβουμε στο χώρο εργασίας μας την ημέρα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, λόγω των πιθανών επεισοδίων που θα προκληθούν στη περιοχή, καθώς και ότι η αγορά δεν θα έχει κίνηση... οπότε είναι μια ευκαιρία για "ρεπό"?!

Δεν το βρήκα περίεργο μιας και βρίσκονται τις τελευταίες μέρες, λεωφορεία των Ματ διασκορπισμένα στο κέντρο της Αθήνας, με σκοπούς (που κουβαλούν αυτόματα) να τα περιφρουρούν, για να προστατεύουν τη σημερινή μας "Δημο-τρόμο-κρατία".. (Βλ. κορυφή της Ερμού, πεδίο άρεος, στενά γύρω απο μοναστηράκι, ομόνοια, αλεξάνδρας, κωνσταντινουπόλεως, πειραιώς, στήλες Ολυμπίου Διός, κ.α.)

Το δίλημμα στο οποίο βρίσκεται ο κάθε "σκεπτόμενος" άνθρωπος σήμερα, (δηλαδή όχι πολλοί από εσάς)  είναι το εξής:

* Κατεβαίνοντας στη πορεία, τιμάς τα άτομα που διεκδίκησαν τη Δημοκρατία στις 17 Νοέμβρη τότε? (άσχετα με το ότι πολλά από αυτά, είναι σήμερα ενεργά μέλη, στη Δικτατορία που επικρατεί) ή βοηθάς στο να αμαυρώνουν κάθε χρόνο την ημέρα αυτή προπαγανδίζοντας το μυαλό όλων, μέχρι να σταματήσει ο κόσμος να θυμάται εντελώς το πολυτεχνείο?

Οι μισοί που ρωτάω για την 17 Νοέμβρη ξέρουν οτι αυτή τη μέρα γίνονται επεισόδια, θυμούνται την τρομοκρατική οργάνωση που δρούσε (και καλά) για αρκετά χρόνια, μα ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ "ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ"...

Δεν μπορώ να συλλάβω το γεγονός, του ότι έχουμε τον πιο βλαμμένο / αμόρφωτο λαό, σε ηλικίες 15-25, και αναφέρομαι φυσικά στην επόμενη γενιά. Ντρέπομαι για την καταγωγή μου...

Η προπαγάνδα των ΜΜΕ έχει κερδίσει. Αμφιβάλω πια για το ότι υπάρχει ελπίδα.
Δεν θα κατέβω, δε θα συμμετέχω ξανά σε μια στημένη πορεία με κομματικά συμφέροντα (βλ. ΠΑΜΕ #να γαμηθούμε#)

Δεν είμαι αριστερός, δεν είμαι δεξιός, δεν ακολουθώ παρατάξεις, δεν ακολουθώ μόδες, προσπαθώ απλά να κοιμάμαι ήρεμος τα βράδια.
Η ζωή είναι δική σας, κάντε ότι θέλετε.. έχω πια κουραστεί.








-Devlin

6 σχόλια:

  1. Κατεβαίνοντας στη πορεία, τιμάς τα άτομα που διεκδίκησαν τη Δημοκρατία στις 17 Νοέμβρη τότε? (άσχετα με το ότι πολλά από αυτά, είναι σήμερα ενεργά μέλη, στη Δικτατορία που επικρατεί)
    Μια προταση 1000 εννοιες. Η απαντηση ειναι πολυ βαθυτερη,καπου στην ανθρωπινη φυση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KATHARO KEIMENO ARISTEROU. TI EGINE SE DIOKSAN APTO KOMA H KATALABES OTI TOSA XRONIA SOU LEGAN MALAKIES? OPOIOS KATEBEI STH POREIA THA KATEBEI GIA NA KANEI TI STIS 17 NOEMBRH? NA KATEBEI KATHE MERA AMA THELEI NA KANEI ALLAGES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mpravo malaka apo pano, baze tampela sto kosmo, malakes san esena ftaine gia th katantia shmera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γραψε για το Dota. Ποσο μαλακια ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΕΕΕΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑς ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΦΡΑΦΕΙς ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή