Hits

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Το φαινόμενο Mikeius...

(πριν καν ξεκινήσω.. αν κάποιος δεν αναγνωρίζει την ακριβώς κάτω εικόνα, να πάει κατευθείαν στον πάτο του κειμένου, να πατήσει τα 3 links, να διαβάσει - δει τα πάντα, και μετά να διαβάσει το υπόλοιπο κείμενο)






Πριν 2 μέρες είχα την λαμπρή ιδέα του να κάτσω να γράψω ένα άρθρο για τον άνθρωπο πίσω απ'το faeenamalaka... άρχισα λοιπόν να ξαναδιαβάζω τα κείμενά του απο την αρχή, να μαζεύω πληροφορίες (κατά πάσα πιθανότητα άχρηστες) και να γράφω τις πρώτες λεξούλες... ναι?

 ..CHOKE!                                                      ούτε μια γαμημένη συλλαβή!!

Πατούσα το delete πριν καλά καλά ξεκινήσω! ένιωθα να πνίγομαι στην ίδια μου την ανασφάλεια!





Όταν αναφέρεσαι σε ένα άνθρωπο που δημιουργεί 5 ατάκες το λεπτό (πετυχημένες) πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να μην φανείς σαν ένα ακόμα wannabe troll της πούτσας!
 ...Μερικά μπινελίκια, και 5-6 αποτυχημένα intro αργότερα, θυμήθηκα μια φράση απο μια ταινία που είχα πολύ καιρό να δω... "The distance between insanity and genius is measured only by success"!
Και τι πιο ταιριαστό για τον blogger με τα 5 εκατομμύρια views?

(για την ακρίβεια 5.100.000 αυτή τη στιγμή αλλά βαριέμαι να αλλάζω το κείμενο κάθε βδομάδα)




Ήδη ακούω την απορία στο μυαλό του κάθε wannabe hater να γεννιέται... χμμμ.. Σάββατο βράδυ, ώρα 11:25, εσύ είσαι κλεισμένος σπίτι και γράφεις για τον Mikeius.. είσαι groupie γλύφτης ή μαλάκας? Μπορεί και τα 3, μπορεί και κανένα..

Πιστεύω πως 92 άρθρα και καμια 200αριά φορές νευρικού γέλιου μετά, ίσως ήρθε η ώρα να γράψει κάποιος κάτι θετικό για τον τύπο που μου έχει φτιάξει τόσες φορές τη μέρα με το δικό του τρόπο!

8 στα 10 comments σε κάθε του άρθρο είναι από wannabe haters (εκτός του ΛshinobiΛ που ξεχωρίζει πανηγυρικά προκαλώντας απλά χάος!) και πάντα του στυλ "Μιχάλη είσαι γαμάτος, αλλά νομίζω οτι είσαι κομπλεξικός! τώρα γράψε για το ..."            

..μαλάκα ΒΟΥΛΩΝΕ!





Τη μισή ώρα απο αυτή που περνάνε στο faeenamalaka αν έριχναν σε οτιδήποτε άλλο, ίσως σήμερα να είχαν γαμήσει κάτι πέρα απ'το κουφάρι της νεκρής αδερφής τους!

Όποιος απο εσάς νομίζει πως μπορεί να το κάνει καλύτερα ας προσπαθήσει! τζάμπα είναι τα blogs κοκοράκια! ...αλλά γουστάρετε να σας pawn-άρει (σε μια πρόταση) και μετά να τρέχετε στην αγκαλιά της πουτανάρας της μάνας σας να κλαφτείτε... φλώροι!





Στο θέμα μας..

Ο μάικ-ιους (mike - ius) εμφανίστηκε ξαφνικά, δημιουργώντας το faeenamalaka.blogspot.com αναρτώντας εκεί προσωπικά του κείμενα , με το παράπονο πως κάποιος έκλεψε το chain mail του (http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/05/blog-post_11.html αναφέρομαι φυσικά στο ΘΑΝΑΤΟΣ) και το προωθούσε σαν δικό του. Η σωστή αντίδραση στη περίπτωση που κάποιος σου κλέψει ένα κείμενο, είναι το να γράψεις ένα ακόμα καλύτερο, και αυτό κάνει ο Μike, απ΄τον Απρίλιο του 2009 έως και σήμερα...

Ξεκινώντας με το Έχεις McLaren SLR? κ' εγώ (http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/04/mclaren-slr.html) είναι αξιοπρόσεκτο, όχι το κείμενο του θέματος, μα το μπουρδέλο που ακολουθεί απο κάτω...
... πιο κάτω... .... στα σχόλια ηλίθιε!!!

 ( παρένθεση, ναι ...γαμιέται ο μαλάκας που πρωτοσκέφτηκε το "γράψε για το Dota"... σοβαρά όμως, όλοι το 'χετε σκεφτεί)

Κάθε λογής άνθρωπος και μαλάκας έχει την τιμητική του στα σχόλια του blog - fb - comedylab καναλιού. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να θαυμάσουν ή να χλευάσουν.. Φυσικά το γέλιο κάποιων φανατικών κόβεται όταν ο Μιχάλης πιάνει κάποιο θέμα που τους "πονάει" και του ...γαμάει το σπίτι (επιστημονική ορολογία της υπέρ-ανάλυσης)

Τότε είναι που πέφτουν τα hate speeches σαν βροχή, οι απαντήσεις των followers σαν ..ομπρέλες (?), και κάπου ανάμεσα στο χαοτικό σκηνικό, ο blogger κάθεται πίσω απ' την οθόνη του και πραγματικά γελάει με τη κατάντια του ανθρώπινου είδους...





Απο τότε μέχρι σήμερα σε κάθε του κουβέντα χτυπάει φλέβα (σαν σωστό troll) και όχι απλά εκνευρίζει κόσμο.. τους πηδάει τη μέρα ανάποδα!

Πειραγμένες γυναίκες που ανακάλυψαν το φεμινισμό βαθιά κρυμμένο στο πάτο τους, κάνουν charge στο Wall του Mike προσπαθώντας να τον γειώσουν, με εξαίρεση μερικές λεσβίες ή απλά ανοργασμικιές που προσπαθούν να βγάλουν την ουρά τους απ' έξω (έχω εντοπίσει 2-3 στα σχόλια του kargioles tou fb reloaded)...

Φυσικά παίρνουν τον πούλο απο μια ορδή τρολετάριων και η μέρα συνεχίζει κανονικά για μας.. αυτές αποκτούν ένα ακόμα ψυχολογικό χωρίς να τον φάνε τουλάχιστον απο κάποιον ξεπεσμένο σπασίκλα, άρα PAWNED X 2!

Κυρίες μου! πίσω στις κουζίνες σας!




Μαλάκα ντρέπομαι για την ανθρώπινη ηλιθιότητα, δηλαδή αν κάτσεις να αναλύσεις τη μαλακία σου πιστεύεις οτι κάποιος πραγματικά έξυπνος άνθρωπος θα χάσει χρόνο με το να σου απαντήσει?
...φφφφφ...
Όλοι έγιναν επιστήμονες, ψυχολόγοι, και μανιακοί αναγνώστες του wikipedia με ΕΝΑ και μόνο σκοπό.. να καταφέρουν να ταπώσουν το Mike
(όχι μόνο αυτό, το παίζουν και ευφυή άτομα, προσπαθώντας να γράψουν με δύσκολες λεξούλες!.. έχω μόνο 2 γι' αυτούς - άμε / Γαμήσου..)


Ήταν πάντα έτσι? ..αμφιβάλω..

Το blog ξεκίνησε σιγά σιγά να γίνεται γνωστό απο reposts, groups στο facebook που χρησιμοποιούσαν ατάκες του, απο chain mails, και κυρίως απο τους δεκάδες που δήλωναν πως οι ίδιοι είναι ο Mikeius.

Η Ανωνυμία του blogger, το γεγονός του ότι δεν έχει δει κανείς το πρόσωπό του, είναι αυτό που ανήγαγε τον Mikeius απο άνθρωπο σε ιδέα.. κατάφερε αυτό που επιδίωκε ο Bruce Wayne, χωρίς να χρειαστεί να φορέσει μαύρη μπέρτα και gay tights...




                                                 (εεεερρρ..)


ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ, αμφιβάλω να χρειάστηκε να σταματήσει να τρώει τα Doritos του για να το κάνει, με σκατένια κίτρινα δάχτυλα γεμάτα πλαστικό και λίπος έγραφε την επόμενη ατάκα που θα γινόταν σλόγκαν σε κάποιο σχολείο-πανεπιστήμιο!!!

Η ύπαρξη του Μιχάλη πίσω απ'το trompaktiko είναι αρκετά πιθανή, μιας και είναι το μόνο blog το οποίο παρακολουθεί όπως έχει αφήσει να εννοηθεί και ο ίδιος.
Η φημολογία για τον ίδιο σε διάφορα blogs με άλλο nickname (π.χ. Giant) δίνει και παίρνει αλλά όπως είναι γνωστό, το net είναι γεμάτο ράδιο αρβύλες οπότε το συγκεκριμένο κομμάτι θα το αφήσω εκτός, μέχρι να μάθω κάποτε συγκεκριμένα γεγονότα και να κάνω update στο κείμενο..

Εν έτη 2011 εμφανίζεται νέα δουλειά του.. δηλαδή παλιά αλλά σε νέα μορφή.. το BRAF! (Το οποίο braf ουσιαστικά είναι μια απαγγελία των κειμένων που έχει γράψει, για όσους βαριούνται να διαβάσουν ... )

Δυνατό Intro, κινούμενη εικόνα (ουάου) και slideshow.. σιγά τα αυγά θα πει κάποιος.

Νεογνό σαν ιδέα και όντας και ο ίδιος άπειρος ακούγονται τα πρώτα λάθη, αντίλαλος, one take ηχογράφηση με μικρόφωνο του κώλου... κ όμως, απ' το πρώτο λεπτό, ανεβάζεις ένταση, βρίζεις τον περαστικό που έκλασε 2 τετράγωνα δίπλα και κάλυψε τη φωνή του video, και χάνεσαι στην σωστή εναλλαγή των εικόνων και τη χροιά του αφηγητή..

Καυστικό χιούμορ, προσωπική κακία, αθυροστομία και μια δόση εφηβικής καύλας και ναι, έχεις ένα βίντεο που μπορεί να κάνει και το πιο αγάμητο μαλάκα να σκάσει ένα χαμόγελο!



...


Δεν έκατσα ποτέ να καλοσκεφτώ το πρώτο video που είδα, επιτόπου έψαξα να βρω το επόμενο, και άρχισα να νιώθω τον εθισμό να ρέει μέσα στις φλέβες μου.

Είχα ανάγκη απο ένα τέτοιο video κάθε βδομάδα, είχα ανάγκη στη καθημερινότητά μου να γελάσω λίγο, να κάνω pause σε όλα και να ακούσω ένα τύπο να εξιστορεί το τι του την σπάει και τι όχι, ένιωθα πιο ελεύθερος, πιο ξεκούραστος, ήταν απλά ένα ευχάριστο διάλειμμα απο τα πάντα!

Τι ουσιαστικά γνωρίζουμε για το Μιχάλη? Μόνο όσα θέλει αυτός να μάθουμε..
http://blogo-gr.blogspot.com/2010/11/mikeius-blogo-gr.html )...


                                 



Όσες προσπάθειες και να γίνουν για να τον ψυχολογήσουν ή πολεμήσουν μέσα απ' τον ίντερνετ και τα forums απλά θα παραμείνουν άκαρπες, και θα συνεχίσουν να δείχνουν ηλίθιες.. Όσα blogs παρόμοιου τύπου (καλή ώρα ετούτο, και ναι, τί περίμενες δηλαδή? να είμαι επηρεασμένος απ'τη Μερκούρη?) και να φτιαχτούν, Mikeius παραμένει ένας και καλώς η κακώς είναι ο Έλληνας Maddox!


Σε απλά μαθηματικά
                                    Faeenamalaka.blogspot.com = maddox.xmission.com
                                                                   Mikeius = Maddox
                                                         
Σε όποιον δεν αρέσει, κρίμα!



                         



Φυσικά όπως γίνεται με κάθε ήρωα, υπάρχει ένας κακός...
Δεν θα ξεχάσω λοιπόν το βασικό αντίπαλο blogger του Mike, τον ένα και μοναδικό Lcfr του hephasto.blogspot.com ...

Ο τιτανομέγιστος συγγραφέας LUCIFER ( να τος καλή ώρα, http://www.facebook.com/profile.php?id=100000108784722), είναι απο τους λίγους... Πιο ατάλαντος στο να γράφει, από ότι ο Ζάχος Δόνγκανος στο να ρίχνει γυναίκες. Yay!

Κάπου εδώ θα τραβήξω γραμμή και θα σταματήσω να γράφω.
Ίσως είναι καλύτερα τη συνέχεια να την κάνει μόνος του...  μέχρι τότε να τσεκάρετε τα

http://faeenamalaka.blogspot.com/
http://www.facebook.com/pages/Mikeius-Faeenamalaka/267262279961795
http://www.comedylab.gr/videos?c=23


-Devlin

45 σχόλια:

  1. Γραφε για το Dota. Ποσο μαλακια ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kseroume poios einai. exei kukloforisei to pragmatiko tou profile tou facebook.tha sto elega alla den thelw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να φανταστώ μιλάς για τον Lucifer, γιατί του Mike δεν παίζει ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προτιμώ να γράψω για το Dota παρά να το δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι σίγουρος για το ποιος είναι ο κακός στο "Mikeius vs Lcfr" ? Όσο καλός bloggerάς και να 'ναι ο Mikeius - που είναι απίστευτος, ούτε συζήτηση γι'αυτό - τόσο εκτίθεται και κουράζει με τέτοιες παπαρομαγκιές.

    Αναθεώρησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είμαι σίγουρος για το ποιός είναι ο βλάκας, σίγουρα όμως δεν κάνεις 5 εκατομμύρια φίλους χωρίς να κάνεις και μερικούς εχθρούς!

    Σύμφωνοι τηρεί τους κανόνες του πιο ισχυρού στη προκειμένη, συμφωνώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε μου λες ρε Πέλεκυ, είτε έχεις 5.000.000 views είτε όχι, τι δουλειά έχεις να κρίνεις τα άλλα blog? Και ακόμη χειρότερα, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ έχεις να στέλνεις ένα στρατό trolls στο blog του άλλου? Ναι, ο lcfr παπαρολογεί ασυστόλως. Το blog του είναι για τα σκουπίδια. Αλλά είσαι δυο φορές μαλάκας όταν κάνεις επίθεση σε κάτι τέτοιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑ ΣΩΣΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ "ΓΛΥΦΕΙΣ" ΤΟΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΘΑΚΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΠΛΕΚΕΙΣ ΕΓΚΩΜΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ "ΚΑΙ ΓΩ ΣΑΝ ΤΟΝ MIKEIUS ΕΙΜΑΙ (Ή ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΩ)"!!ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ!...ΕΞΑΛΛΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟΜΙΜΙΣΗ (ΛΟΓΩ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΠΑΝΤΑ!!!). ΚΑΤΙΑ

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ...ΜΙΚΕΙuS=ΕΥΦΥΗΣ,WE= HIS FOLLOWERS. ΑΛΛΑ ΑΡΑΞΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΕΛΕΚΗ ΤΟΣΕΣ ΦΛΕΒΕΣ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ!!! ME EKTIMHSH
      KATIA

      Διαγραφή
  8. Ώπα, εδω έχει να κάνει με το διαχειρηστή του κάθε blog, όποιος έχει τα κείμενά του ανοιχτά σε όλους, σημαίνει οτι είναι σύμφωνος με το να δεχτεί την οποιαδήποτε γνώμη. Εδώ πχ δεν υπάρχει comment approval διαδικασία, ο καθένας λέει ότι θέλει. Απο εκεί και πέρα την ευθύνη δεν την έχει αποκλειστικά ο Mike, αν σου πει κάποιος πήδα απ'τη ταράτσα και πηδήξεις, εσύ φταίς, πάντα κάποιος θα βρεθεί να σε βάλει σε πειρασμό.
    Και γω εδώ κριτική κάνω στο Mike, είτε την έκανα θετική είτε αρνητική "στο πούτσο του" την έχει γραμμένη και αυτή είναι και η αντικειμενική πλευρά ενός blogger. Άν ο Lcfr πειραχθεί τόσο απ'τη σύμφωνη γνώμη όλων, ας το κλείσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. XAXAXAAXXXAAXX ΞΑΝΑΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΠΕΛΕΚΥ ..ΧΑΛΑΡΑΣΩΣΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ?ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ MIKEIUS (ΘΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ!).Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ "LCFR" ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ?? ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ???ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ-ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΥΦΟΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒLOG ΣΟΥ ,,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ??ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧ ΑΡΑΞΕ ..ΑΡΑΞΕ ...ΕΤΣΙΙ. ΞΑΝΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

      Διαγραφή
  9. Α, επίσης ένας στρατός απο Trolls, αν δεν τα ταϊσεις είναι άκακος.. βαριούνται να ασχοληθούν και φεύγουν.. Αν δεν ήταν τόσο κωλόψαρο ο lcfr δεν θα είχε prob

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι, φυσικά και πρέπει να υπάρχει ελευθερία απόψεων - ειδικά όταν έχεις ανοιχτή την επιλογή για τα σχόλια. Αλλά σε ένα Κ-Ο-Σ-Μ-Ι-Ο επίπεδο. Επίσης, άμα ο Mike έλεγε πως "διαβάστε ένα γαμάτο μπλογκ που βρήκα", αμφιβάλλεις ότι όλοι αυτοί, αντί να κράζουν τον τύπο, θα τον επευφημούσαν? Και τελοσπάντων, εμένα όλη αυτή η στοχοποίηση μου βγάζει κακομοιριά. Ή είσαι ένας μάγκας bloggerάς με τα όλα σου και γράφεις στ'αρχίδια σου ό,τι σκατομπλόγκ υπάρχει ή βγάζεις τα κόμπλεξ σου ασχολούμενος με ένα μπλογκ που ζήτημα να 'χει 10 αναγνώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΨΩΩΩΣ . ΚΑΙ ΚΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑΑΑ.... ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ..


      ΧΜΜ....ΣΩΣΤΑ...

      Διαγραφή
  11. eisai klonos toy faenamalaka h tou maddox esu tora?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ. ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ.


      ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ.
      ΚΡΑΞΕ ΤΟΝ ΜΙΚΕΙUS RE AN TO XEIS STO BLOG TOY MESA ALLA TO PIO PITHANO EINAI NA SE GRAPSEI STA ...TOY.XIXIXIX

      Διαγραφή
  12. Πουλάω φρυτέζες! αν σε ενδιαφέρει πέρνα να πάρεις μία δώρο στη μαμά σου!

    http://www.skroutz.gr/s/32503/Tefal-ActiFry.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ????????MAS APOSTOMWSES GIA AKOMH MIA FORA PELEKY ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΗ.

      Διαγραφή
  13. re file poli prologo mas poulas.. den katafera na diavaso to arthro sou afou diavasa 4 paragrafous gia to ti tha peis kai pos tha to peis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ante re malakes gamithite, to pezete kai trol anonimi
    Mprabo gia to blog re gamai
    na pa na gamithi o kathe kompleksikos, na grapsi kalitera an mpori

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Giati re malaka k esyu anonyma den to grapses?

    +1 gia to blog re
    Sto poutso sou ti lene

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. xilies episkepseis pano se ena apogeuma malakes, nomizete oti ton krazete?sas trolarei kai den to phrate xampari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γραψε για το Dota ποσο μαλακια ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άντε και γαμήσου με κανάν ελέφαντα ρε σαβούρη.
    Μας τα 'χεις κάνει τσουρέκια με το Dota. Μαλάκα.
    Σε όλα τα μπλόγκς πάς και γράφεις για το κωλο Dota? Βρες κάτι να ασχοληθείς.

    Όσο για εσένα mister Pelekis , τον στηρίζεις γιατί '' if you cant beat 'em , join them''
    ή
    .. Για κάποιον άλλο λιγότερο προφανή και αδιανότητο λογο?

    Αi.Mo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. if you cant beat 'em , join them'' ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΚΑΤΙΑ

      Διαγραφή
  19. Ίσα ρε επικέ ατακαδώρε!
    Έσκασες μύτη με 3 μήνες καθυστέρηση να διαβάσεις το Blog και έπεσες τυχαία στο άρθρο.

    Άσε να μαντέψω, ανήκεις στη κατηγορία των κλασσικών NO LIFERS που σπάστηκαν με το Μike όταν έβγαλε το VS ΕΝΤΕΧΝΟ, και εκεί που λέγατε θέλω τα παιδιά σου, ξαφνικά κατεβάσατε μούτρα, σωστά?

    Με βλέπεις να έχω καμία κόντρα? ο καθένας κάνει ότι γουστάρει.. οι κομπλεξικοί κάνουν σχόλια απο κάτω σαν εσένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΛΕΚΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ GOOGLE ΕΨΑΞΑ" MIKEIUS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ" (ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ...)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟ BLG ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΑ 'ΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.

      Διαγραφή
  20. Καλά όλα αυτά για τον mikeius, αλλά να ξέρετε ότι τα κείμενα που λέει και γράφει, τα κλέβει από ξένους κωμικούς που ο κόσμος εδώ δεν τους γνωρίζει και νομίζουν ότι τα εμπνεύστηκε ο ίδιος. Δεν τον κατακρίνω για αυτό, αλλά όταν βρίζει αυτούς που αναδημοσιεύουν τα κείμενα και τους λέει κλέφτες, ενώ ο ίδιος τα κλέβει αυτολεξεί από ξένους καλλιτέχνες όπως ο Lewis Black και πολλοί άλλοι, αυτό δεν είναι μαγκιά. Ψαχτείτε λίγο και μην μασάτε άβουλα ό,τι σας σερβίρει ο καθένας.

    Να δημοσιευθεί, δεν βρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟΝ LEWIS BLACK ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΩΣ ΠΗΓΗ.

      Διαγραφή
  21. Δεν υπάρχει λογοκρισία εδώ ρε, εννοείται θα δημοσιευθεί.. αυτόματα με το που πατήσεις το κλίκ.

    Όσο για αυτό που λες, το να επηρεάζεται κάποιος και να αναπαράγει φράσεις που έχει ακούσει απο διάσημους είναι μη κατακριτέο, στη τελική δες το σαν tribute. Δεν θυμάμαι ποτέ να βγήκε και να δήλωσε "εγώ κάνω κάτι πρωτότυπο, κάτι που δε σκέφτηκε ποτέ κανείς", εκτός και αν κάνω λάθος. Όντως όμως για Ελληνικά δεδομένα κάνει κάτι που ΔΕΝ έκανε άλλος Έλληνας, οπότε? Μην τον κρίνεις συγκριτικά με ένα φτασμένο κωμικό που ζει - έζησε - πέθανε πάνω στο σανίδι, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να φανείς κλειστόμυαλος και "δίχως χιούμορ"

    υ.γ: Ανέφερε τυχαία 10 κωμικούς, ακόμα και τον Chris Rock σε 100 τυχαίους περαστικούς στο δρόμο, θα δεις οτι δεν θα έχουν ιδέα.. άρα καλά κάνει και φέρνει το χιούμορ τους σε πιο προσιτά επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. be yourself kai stamata na prospatheis na gineis mikeumaddox. to oti ton diafimizeis sto blog sou den se tima idiaitera
    epishs ola ta post sou exoun attidute mikemadox
    BE YOURSELF kai min ginese fanboy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΟΟΟ.... ΠΕΛΕΚΥ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.
      Ε Λ Ε Ο Σ ΠΙΑ!!

      Διαγραφή
  23. Πέλεκυ πρώτη φορά μπαίνω στο blog σου και διαβάζοντας τα άρθρα σου έπεσα και σ'αυτό. Έχω να δηλώσω ότι ένας είναι ο μεγάλος, O MASTER G. Άσε που ήταν και ο πρώτος που τον έσπρωξε, όχι ότι δεν άξιζε .. Κοίτα ποτέ δεν θα γράψω άρθρο "η φύση δεν σε γουστάρει" (που είναι απίστευτο) αλλά έχω ρίξει to διπλάσιο γέλιο με Διπρόσωπο και Master G.Το παρών σχόλιο το έγραψα γιατί τον διάβαζα από τα πρώτα ποστ του και ενώ ήταν κάφρος με τα σχόλια τώρα τους βλέπει όλους πελατάκια..και δεν το λέω που χαρτζιλικώνεται γιαυτό που κάνει..

    http://cavestudioz.blogspot.com/2007/09/blog-post.html

    http://diprosopos.blogspot.com/2010/09/normal-0-false-false-false.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μan δύσκολο να με πείσεις οτι τα διάβασες όλα μονομιάς μέχρι εδώ, απλά σου τράβηξε το μάτι!!!

    Δική μου άποψη είναι οτι κουράστηκε, γιατί ο Έλληνας είναι αχάριστος, 5 στους 10 μπαίνουν για να το παίξουν έξυπνοι στη πλάτη κάποιου, που ουσιαστικά έκανε κάτι με το χρόνο του...

    Όσο για Master G και διπρόσωπο, ναι γαμάνε, αλλά η εποχή ήθελε αυτό που κάνει ο μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "και διαβάζοντας" έγραψα, όχι όλα ..δεν έχω λόγο να πω ψέματα ότι έπεσα πάνω του ,και ούτε να σε πείσω θέλω.

      Δεν ξέρω αν η εποχή ήθελε αυτό η έναν στόλο αγάμητα nerds φίλους του (μόνος του το έχει πει ότι είναι nerd ).. Όπως και να χει, καλά ξηγιέται..

      Διαγραφή
    2. ελα οκ, δεκτό..
      Μεταξύ μας, όλοι Nerds είμαστε.. Όσο για το στόλο αγάμητων, έχεις ένα point, αλλά δε φταίει τόσο αυτός όσο οι Kariolestoufb. Γεννιούνται εκεί μέσα και όταν πέφτει η σελίδα βρίσκουν φαί στη Σελίδα του faeenamalaka...

      Διαγραφή
  25. re apostolis ellinofreneia reeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. swstos... dika tou sxolia kai tis stigmhs, oxi montarismena kai etoima, oute blog kai malakies

      Διαγραφή
  26. ρε mikeus μακρια!!!!!!!!
    κι αλλο μακρια!!!!!!!!!
    φοβαμαι ρε ανωμαλιαρη μην πηδηξεις την 12χρονη αδερφη μου με βυζια!!
    αλλα σε αγαπαω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. MIKEIUS ΘΕΟΣ!!! ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ !!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή