Hits

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Καλημέρα.. έχεις facebook???

Πριν 31 χρόνια αν ρωτούσες κάποιον για το πως πίστευε πως θα είναι ο κόσμος το 2011, θα έπαιρνες διάφορες απαντήσεις..

Ιπτάμενα αυτοκίνητα, τεχνητή νοημοσύνη, ολογράμματα..






31 χρόνια μετά, το μόνο ιπτάμενο αυτοκίνητο που έχω δει, είναι το αμάξι του πατέρα μου όταν χτυπάει σε λακκούβες, η μόνη τεχνητή νοημοσύνη είναι της φρυγανιέρας μου που ψήνει το ψωμί ΜΟΝΟ όταν θέλει, και το μόνο ολόγραμμα, είναι η ζωή των νεαρών και μη ατόμων, που όλοι πάσχουν από το σύνδρομο εξάρτησης στο FACEBOOK...



                         


Δεν ήταν πάντα έτσι όμως.. Το κακό ξεκίνησε με το Irc, μεταφέρθηκε στο Hi5-MySpace και ολοκλήρωσε την επιτυχία του καταστρέφοντας ολοσχερώς την έννοια του "έχω προσωπική ζωή" με τη δημιουργία του εν λόγω site..

Παρότι μικρό σχετικά σε Ηλικία, το Φέιλ μπουκ, έχει καταφέρει να απομονώσει εντελώς τα άτομα της σημερινής κοινωνίας, διαχωρίζοντάς τα σε γνωστούς και διαδικτυακούς "φίλους". Το χιούμορ έχει πλέον ονομαστεί Trolling
(Δεν το 'ξερα οτι το αστείο μου πρέπει να γλύφει τον απέναντί μου για να γίνει αποδεκτό)
και η διάθεση του να πεις μια καλημέρα από κοντά στο άτομο με το οποίο chat-άρεις κάθε μέρα είναι πλέον μηδενική...

Ο κόσμος έχει χάσει κάθε αίσθηση του αστείου και θεωρούν τη μαλακισμένη αυτή σελίδα σαν συνέχεια του καυλιού ή του χεριού τους.. make your pick!




Δεν τολμάς να γράψεις κάτι σε PUBLIC FUCKING SPACE μήπως τυχόν πειραχθεί κάποιος κομπλεξικός! 

Σαν καλός μαλάκας, έχω την τάση να πετάγομαι σε διάφορα posts απο γνωστούς και μη, και να τους πειράζω ή να λέω κάτι άσχετο, μόνο και μόνο ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!
Σου χαλάω τη κουβέντα καραγκιόζη?  Όταν την κάνεις απο wall σε wall μπορώ και γουστάρω να στη γαμάω!


Πλέον το facebook δεν είναι ένα μέσο για να περνάμε την ώρα μας, αλλά μια συνέχεια της προσωπικότητας του καθενός.. και ξέρεις τι?

ΟΧΙ!

ΔΕΝ
είναι εντάξει το να περιγράφει ο οποιοσδήποτε το πόσο στεναχωρημένος είναι σε μια τέτοια κωλοσελίδα, ΔΕΝ είναι εντάξει το να δηλώνεις τα συναισθήματά σου με αυτό το τρόπο, ITS FUCKING LAME!

ΔΕΝ είναι εντάξει το να διαχωρίζεις τους ανθρώπους με βάση μια Profile picture ή απο τα πόσα likes και comments έχουν στις φωτογραφίες τους. Είναι μαλακισμένο και το ξέρεις καταβάθος.. ίσως σε τέτοιο βάθος που το θαμμένο σου στα σκατά μυαλό δεν μπορεί πλέον να το καταλάβει.

Γιατί όμως τέτοια εμμονή?





Είναι απλό.. Ο κάθε καραγκιόζης, η κάθε παν ηλίθια (και το εννοώ κυριολεκτικά), ο κάθε αποτυχημένος, εκεί μέσα, μπορεί να είναι αυτό που ονειρεύεται! .. ναι εννοώ αυτά τα όνειρα που κάνουν το τσουτσούνι σου να σαλιώνει στην άκρη κάθε φορά που τα βλέπεις.
(thanx for the line mikeius)

Ότι δηλώνεις είσαι λένε, και εδώ είναι ο παράδεισος του ψέματος.. Καλώς ήρθες, οι καθαρές πετσέτες είναι στο πάνω ράφι, και οι σιδερολοστοί στο δεύτερο συρτάρι. 
Πάρε έναν, χάραξε τη λέξη τουπέ πάνω του και βάλε τον βαθιά στο κώλο σου!





Υφάκια μεγαλομανίας, ψυχαναγκασμοί και σύνδρομα αποδοχής βρίσκονται παντού γύρω μας.. εκεί μέσα όμως ονομάζονται likes - comments και θεωρούνται φυσιολογικά!

Όποιος δεν έχει εμμονή με τη πάρτη του ποστάροντας φωτογραφίες απο τις διακοπές και τις καθημερινές του βόλτες, ποστάρει είτε πολιτικού περιεχομένου μαλακίες γεμάτες προπαγάνδα, είτε τεχνολογικές ανακαλύψεις, είτε έντεχνα! (Γαμώ το κέρατο, μπορώ να διακτινιστώ κάπου που δεν θα ξανακούσω ποτέ Στόκα ή Πυξ Λάξ??? )




(Επίσης ποιος σας είπε πως μας ενδιαφέρει να δούμε φωτογραφίες απο τη χθεσινή σας έξοδο? ή ακόμα καλύτερα, απο οποιαδήποτε έξοδό σας!? μήπως προσπαθείτε να αποδείξετε στον εαυτό σας οτι έχετε ζωή?..)

(..Δεν είναι ντροπή να παραδεχτείτε πως τα βράδια πνίγεστε στο ίδιο σας το δάκρυ επειδή δεν αντέχεται να είστε εσείς..)

(..αυτοκτονήστε..)

(...)




Οι πιο εύκολοι στόχοι μου σήμερα είναι οι χαζογκόμενες που χρησιμοποιούν το Facebook σαν μέσο είσπραξης κομπλιμέντων, θετικών σχολίων, και γενικά προσοχής από μαλακισμένα λιγούρια και αιώνια αγάμητα αρσενικά...

Το να σηκώσεις μωρή αμοιβάδα 200 φωτογραφίες με τη μούρη σου δεν αλλάζει το γεγονός του οτι ΔΕΝ μπορείς να σταυρώσεις κουβέντα αν αρχίσω να σου μιλάω για Φυσική Μαθηματικά Ψυχολογία ή απλά Dragon Ball!!! (p.s: Son Goku RULES)
Και όχι, οι μαλακίες που γράφεις καθημερινά δεν με κάνουν να σε συμπαθήσω περισσότερο.. αντίθετα μου βγάζει το να σε βασανίσω θανάσιμα με καθημερινά αντικείμενα όπως: μπουκάλι, κουτάλι,  μπατονέτα, αλυσοπρίονο... ?!? 

Επίσης, θεωρώ απόλυτα λογικό, όταν έχεις πάνω απο 1000 και 2000 επαφές, το να μην συμφωνούν απόλυτα τα πιστεύω σας, οπότε βγάλε το σκασμό όταν σου λέει κάποιος μια διαφορετική γνώμη και μάθε να κάνεις ΔΙΑΛΟΓΟ!

(Μέχρι τότε, επέστρεψε σαν μικρό μαλακισμένο pokemon που είσαι, στη τρύπα απ'την οποία βγήκες...)

Προσωπική μου επιθυμία? να πάρουν απόφαση οι anonymous να ασχοληθούν 10 λεπτά με το φατσοβιβλίο.. μια βδομάδα εκτός λειτουργίας είναι αρκετή για να απεξαρτηθούν έστω και λίγο τα άτομα απ'τη μάστιγα της εποχής...






-Devlin

17 σχόλια:

  1. Ο Πέλεκυς χτύπησε και πάλι. Σωστός. Να προσθέσω απο τα δικά μου γραφόμενα το παρακάτω.Πλέον με τα i-phone το παιχνίδι παίζει και στα ραντεβού με τον έξω κόσμο. Δυστυχώς. Με το μπαρδόν αδερφέ αλλά θέλω να το ξαναπώ και εδώ :

    Γαμηθήκατε σκατίβλαχοι όλοι με τα Αι Φοουν. Δεν σας φτάνει ο χρόνος που βιάζεται καθημερινώς σπίτι ή στην δουλειά με το Facebook θέλετε να τον βιάζεται και όταν βρίσκεστε εκτός και να σας βλέπει ο κακόμοιρος κοσμάκις.Τσεκ ιν εδώ τσεκ ιν εκεί τσεκ ιν παραπέρα. Είμαι με τον Κλεάνθη Βουρβούλακα και πίνουμε ποτό στο κωλόμπαρο της Μαρίκας. Είμαι με την Τούλα Χατζηξεκωλίδου και ρουφάμε σφηνάκια από το πάτο της Τζούλιας της Παρθένας. Γιατί να με ενδιαφέρει μωρή σταφίδο που είσαι τώρα και με ποιους ανταλάζεις σηφιλιάρικα βλέμματα λαγνείας ; Γιατί να με ενδιαφέρει ρε μασχαλοβρωμιάρη που ιδρώνει αυτήν την στιγμή η καφεκόκκινη κωλότρυπά σου ; Επόμενο βήμα όπως σωστά έχω προβλέψει το τσεκ ιν στην τουαλέτα. Και για να βοηθήσω σε όσους φαίνεται καλή ιδέα.
    Ο Τίτος Ντορίτος βρίσκετε στις γυναικείες τουαλέτες του Vroma Club παρέα με την Jenna Roufpinei και από έξω παίρνουν μάτι ο πατέρας της και ο αδελφός της.
    - Η Ραφαέλλα Αδειομυάλου μόλις έχεσε και τις τελείωσε το χαρτί προτού προλάβει να σκουπίσει τα χοντρά χοντρά. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί της για βοήθεια. SOS SOS SOS SOS. RED ALERT ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ !!!

    Μα τι στον Άγιο Πούτσο τον Θεραπευτή της Αγαμίας !!! Τόσο πολύ σας στοιχίζει αν πιείτε ένα γαμοκαφέ χωρίς να ασχοληθείτε λίγο με ένα πληκτρολόγιο και τις φανατικές επαφές σας ; Τόση εξάρτηση ρε τσόφλια ;
    Και σας πειράζει μετά που εγώ διαβάζω εφημερίδα !!! Τι θες να κάνω ρε φιλαράκι όταν σε ρωτάω κάτι και απαντάς με ένα μακρόσυρτο στεναγμό " εεεεεεεεεεεεεε" με τα μάτια κολλημένα στην οθόνη της αχώριστης συσκευής σου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. File oraio to keimeno alla polu kakia re su. Tha mou peis oti exeis dikio, nai to kserw alla gamhse tous. Asxoleisai me th kathe patsavoura kai to kathe malaka!
    Mou thimizei Faeenamalaka to grapsimo alla sta kalutera tou xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλαρακι, εχεις κατι με αυτους που ποσταρουν εντεχνα στο facebook;

    http://www.youtube.com/watch?v=qu0zOixeEhY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AXAXXAXAXAXAXAXAAA! einai timh na grafei o idios o Mikeius!
    panta oloi pisw apo to Daskalo kai tapeina!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Btw Mikeius wraia fwnh, na psaxteis parapanw ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν χρειάζεται καν να σταθεί ταπεινός κάποιος μπροστά στο Mike.. είναι και θα είναι έτσι και αλλιώς 5.100.000 hits πιο μπροστά απο όλους...

    Κίτρινο αστείο project ruled

    Btw
    http://www.youtube.com/watch?v=txFcxh4yDFo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Perinio δεν περιορίζονται στο iphone, κάθε κινητό μπορεί πλέον να συνδεθεί. Ακόμα και η 47 ιντσών LG που έκατσε να δουλέψω έχει εφαρμογή για Facebook (youtube και άλλα..)
    Παίρνω το τηλεκοντρόλ στα χέρια μου και έχω να διαλέξω ανάμεσα σε volume up, volume down, channel up, facebook, channel down..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα τα λες..υπερθεματιζω.Βαρεθηκα την καθε στερημενη απο γκομενο να ανεβαζει φωτ. απο ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ εξοδο της με τις αλλες στερημενες φιλες της απλα κ μονο για να δειξουν ποσο cool κ προχω κ "ουαου!περναω ττεεελεια!" ειναι. Εχω fb κ αφιερωνω χρονο..στην τελικη,ποσες φορες να βγω για ποτο,οντας αφραγκη κ ΚΥΡΙΩΣ, με ποιον γαμω το κερατο μου που ολοι θα μεινουν μεσα για να τσαταρουν γιατι η βολτα στον πεζοδρομο η μια ποδηλαταδα ειναι κουραστικη? Κ ποσες φορες να κανω τα προαναφερθεντα μονη μου? Επαναλαμβανω,λοιπον...καλα τα λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποδηλατάδα ε? ..με πας 15 χρόνια πίσω! 2-3 καλοί (με τα τότε δεδομένα) φίλοι με ποδήλατα και γιούρια στους δρόμους..
    Κάνε web cam meeting στο Skype για να βρεις τους καμένους σήμερα! Τράβα και snapshots ομαδικές για να έχεις και συ να δείξεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 15?? Ποσο εισαι?!Λογω οικονομικης κρισης κ της μοδας της περιβαλλοντικης ευαισθητοποιησης - τωρα το θυμηθηκαν το περιβαλλον,10 χρονια πριν ηταν ολα τελεια..- εχουν βγει πολλοι στους δρομους. Υπαρχει κι αυτη η κινηση https://www.facebook.com/#!/group.php?gid=49283986544 καθε παρασκευη που λεω να συμμετασχω μπας και..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κι οσο για τις snapshots...αυτες,φιλε μου,ΠΟΤΕ δεν προκειται να τις φτασω,οσες κ να βαλω! Δεν μετραει η ποσοτητα αλλα το περιεχομενο...δεν,δεν ...δεν ειμαι αρκετα προχω,καταλαβαινεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εννοείται πως θα πας! οτιδήποτε δε σε κρατάει κλεισμένη μέσα στο σπίτι μπροστά απο ένα χαζοκούτι το προτιμάς πάντα!!!

    Δυστυχώς η δουλειά μου δεν μου επιτρέπει κάτι παρόμοιο μιας και χτυπάω απο 6ωρο μέχρι 13ωρο (γαμώ τα εργατικά μου δικαιώματα!)

    ΑΛΛΑ, please πάρε μια τούμπα για μένα, έχω ξεχάσει πως γίνεται! (μας πήραν τα χρόνια..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανεργη κι ανασφαλιστη και τουμπα?? Δεν εχω ουτε αυτο το δικαιωμα! 13 ωρες? 13 ωρες και να λες και "τυχερος ειμαι" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλο αρθρακι, ευστοχο, καυστικο, μικρες δοσεις καφριλας εδω και εκει ,λιγα μπινελικια και το γλυκο εδεσε μια χαρα . Μπραβο, συνεχισε ετσι.

    ΥΓ. θανατος σε οσους ποσταρουν φωτογραφιες στο φουμπου απο εξοδους,διακοπες, παρτυ , συνεστιασεις και δεν ξερω γω τι αλλο...ουστ, ποζεραδες του κερατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε αν κανουν οι Ανωνυμους επιθεση στο facebook θα μετρησουν σαν παραπανω επισκεψεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. file exeis apolyto dikio... o ka8e paparas kai ka8e xazogomena thn blepoune kapws me to pou 8a synde8oun sto kolo-facebook kai anebazoun olh thn wra fotografies! mexri kai xronologio balane twra gia na exoun olh tous th gamo-zwh ekei mesa!! poso mou th spaei otan blepw atoma pou gnwrizsw na allazoun 3afnika xarakthra kai na to paizoune kai kala gamatoi...
    kai ayto pou mou thn espase epishs poly einai pou ftia3ane tainia gia to gamhmeno ton zuckerberg pou o typos exei bgalei dysekatomyria gia thn malakia pou exoume sto kefali mas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/390843_10150402288189317_505644316_8505905_238778646_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή